10.10.2009 – collieiden syystapaaminen.

Lauantai-aamuna lähdettiin collieiden syystapaamiseen Tampereelle, tarkoituksena oli mennä möllitokoilemaan ja käytiin totojuoksuilemassakin, mätsäriin ei jaksettu jäädä enää.

Möllitoko, oltiin alokasluokassa ja vois sanoa, että ihan kamala kisa. Koira oli ihan lössö eikä tehny oikein mitään kunnolla, oli ihan muualla. Plääää. Teki kyllä kehän ulkopuolella ihan kivasti, mutta ei sitten kehässä (seliseli ;–D). Mä varmaan ite jännitin ja käyttäydyin jotenkin hassusti, kun en muuten tajua, miks oli tommonen ihan lössööö.

Luoksepäästävyys: 10 – istui vieressä nätisti ja anto tulla tervehtimään, ei jopa tainnu ees huutaa siinä vaiheessa.
Paikkamakuu: 6 – olis pitäny käydä palkkaamassa välillä, ennenkö kerkes nousta istumaan, mutta tuntu aluks niin kovin varmalta ja hyvältä (pysyi siis jonkin aikaa jopa ihan hienosti), että en sitten mennyt, tyhmä. Käskin maahan takaisin – meni hienosti – mutta nous takas uudelleen istumaan kumminkin. Ulisi.
Seuraaminen hihnassa: 6 – olis oikeesti pyöree nolla, ihan järkyttävä. Seuras kilsan päässä ja kontaktiakaan juuri ollu, annoin apuja ja käskyjä. Jossain hamassa välissä tais olla ihan ok, mut ärrrhh.
Sama hihnatta: 5 – tääkin olis oikeesti pyöree nolla, samallaista kun yllä, tosin tais olla vielä kamalampaa, yyyyyyy ei osaa.
Maahanmeno: 7½ – hiiiidas, seuraaminen ihan järkyttävää, annoin voimakkaan avun sille maahanmenoon – koska huomasin eilen ja tänäänkin vielä, että se ei osaa enää sitä ilman, vaan jää seisomaan, niin ajattelin että pitää nyt ainakin saada se maahan.
Luoksetulo: 9½ – muuten kiva, loppuperusasento vähäsen vino (TAAS). Mut vauhtia löytyy ja kivasti pysyy, jeejee.
Seisominen: 8 – ihan kamala tääkin, hyvä kun lähti seuraamaan ees mukaan, pysähty joo, ihmekös, kun muutenkin oli niin laama 😀
Vapaahyppy: 9 – muuten ihan hieno, mutta esteeseen oli kuulemma joku muu pissinyt aikaisemmin, niin hyppäämisen jälkeen jäi sitä vähän nuuskuttelemaan, mutta istu kumminkin sit.
Kokonaisvaikutus: 7 – lössöilyä ja pitäis saada tohon jotenkin eloa, en tajua, kun se kumminkin oli ihan kivasti mukana ennen suoritusta ja leikkikin tosi hienosti ja repi, mutta käyttäydynkö mä tosiaan erilailla, kun se on tommonen, ei me vaan osata. :–D Mut pitää vaan reenata noita seuraamisia vielä, pidempää pätkää ja kaikkea.

Loppupisteet oli siis 141, joten kamala II.tulos. Sijoitus 3/4. Saatiin hieno mitali ja semmonen koirannamipussi. =)

TOTO -juoksu oli tämän jälkeen, oltiin upeesti viimeisiä :::::: DDD nojoo, mä en oikein tajunnut juosta maaliviivan yli ja sit myöhemmin vasta, kun komennettiin.

Oli kyllä kiva päivä ! ja kiitokset taaas Eevalle ja AP’lle kyydityksistä sun muista ! =)

Ylläolevat kuvat on kuvannut: Velipekka Soini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *