07.10.2009 – tokottelua.

Taaspa taas tätä samaa tylsää plörinää ;–) Mut nyt lauantaina olis syystapaaminen, jossa on möllitoko, mätsäri ja toto-juoksu. Toivon mukaan mun meno ei jää kiinni kyytiongelmista ! :–< Tänään mun _piti_ alottaa ruudun opettaminen, olin ihan innoissani, kun tajusin tutun vinkistä, että voisin käyttää myös hillopurkkeja ruudunmerkeiksi, mut eipä meiltä tietenkään niitäkään löytynyt kun yks tyhjänä, joten se jäi siihen. :< Kyllä mä ne vielä jostain hankin !! Otettiin kummiskin vähän namialustaa ja sit merkkiä vähän kans alotellaan, hmmmm ei se vielä tajua sitä, niin kun en tajua minäkään kunnolla, mut eiköhän tästä jotain kivaa kehitetä.. :--D Sit otin kans perusseuraamisia - oon ruvennu leikitteleen silleen, kun menee kivasti seuratessa, niin peruutankin välillä ja silleen teen siitä kivaa, mut tätä ei saa tietty tehä sillon, kun ei seuraa kivasti. Mut innostaa ja tekee musta mielenkiintosemman. Samaan syssyyn tietty perusasentoja ym. Liikkeestä maahan silleen seuraamisen yhteydessä maahan - matkaan - maahan - matkaan ja öö se tuntuu menevän tollon paljon nopeemmin. Ja sit tajusin tänään, että pitää harjotella maahan menoa ihan vieressä, koska se on älyttömän hidas siinä, tajuaa. Paikallamakuu ensin 4min, hyvä, sen jälkeen vielä joku pikanen 30s, tosi hyvä. =) Pitäis saada vaan sitä häiriötä, koska ei tää tunnu vaikuttavan mihinkään, vaikka mä kotona sitä reenaisinkin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *