05.10.2009 – sivusivusivusivu.

Jejee, oompas ollut näköjään laiska, en oo kirjottanu mitään tänne ppiiiiitkii aikoihi.
No, tänään kumminkin aika kivasti tottelituo mun pikkupiskini.

Päätin tässä, että alan kyllä sittenkin käyttää vaan tota yhtä käskysanaa seuraamisissa ja se on sivu. Välillä vaihoin sitä, että oli erikseen sivu ja seuraa, mut tarviiko ne muka kaks eri sanaa? ;-o Kun joku mulle tais valittaa sitä että pitäis olla kaks, mut ei kai nyt.
Paremmin se seuraa tolla sivulla, kun pyrkii siihen perusasentoon siinä sitten koko ajan ja niin näin jatketaan.

Oon nyt harjotellu silleen tota seuraamista, kun ongelmana on ollut se, että se lössähtää pidemmällä matkalla.
Niin sitä yrittäessä korjata niin nyt oon ennen seuruuttamista laskenu muutaman kerran semmoi askelia (ja merkannu hiekkamaaahan niitä silleen että ite tajuan.. ;–D), että esim. 20 askelta, 15 askelta, 30 askelta jne, et silleen pysähynkin välillä ja välillä sit vaadin pidempää seuraamista ja tuntuu, että tää ois voinu jopa auttaakin vähän, kun osaan paremmin hahmottaa, että kuinka pitkään tota seuruutan ja koska pitää jo istahtaa välillä tai kääntyä. Kyl se aika kivasti ton 30 askelta seuruuttelee, vähän tänään ainakin lössähti jossain välissä, mutta paranemaan päin !

Samaan tyyliin oon ottanut noita liikkeestä jättäviä, että laskenu sen matkan kanssa, koska usein kokeissa toi on ollut just semmonen, että se ei oo seurannu ees siinä alussa kunnolla, kun on tienny, että jättävä tulee. Niin seuruutan nyt pidempää matkaa alkuun ja sitten vasta käsky ja maahan… askelia ennen sitä ehkä joku 15-20? Sitä vois toki vielä kasvattaakkin. Mut voi kun toi on kyllä kiva ja menee kivasti. Seisomisessa tulee muutama turha askel ja maahanmeno vois tietty aina olla nopeempi… ;–)

Luoksetulossa varasti eka kerran, sit vein vaan takasi ja kävelin kauemmas, kävin palkkaamassa välissä ja sit vasta otin luoksetulon, ihan jees vauhti, mut perusasento vois olla suorempi.

Loppuun vielä 2min paikallamakuu. JA HYI ETTÄ KUN SIELLÄ ON KYLMÄ JA JÄÄTYY, näpit varsinkin. Niinno, vois toki opetella pukeutumaankin… ;–D Mut itse paikallamakuu meni tosi hyvin, pysy nätisti sen 2min, jeejee. Tätäkin vois toki harjotella eneeeempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *