pentutreffeilyä !


Tänään ajeltiin Karitan luokse pentutreffeilemään, veljekset koolle Akun luokse ! Kivaa, kun joku viittii järjestää näitä:)

Me tultiin paikan päälle vähän myöhässä, kun lähtö taas vähän venyi. Soolo kai muisti vielä kasvis Tiinaa, kun oli niiiiin iloinen nähdessään sitä. :–)
Alkuun Soolo oli vähän pihalla toisten leikeistä, mutta pian sekin meni mukaan painimaan ja taisivat veljekset vähän mittailla toistensa voimiakin jossain vaiheessa.
Oli kyllä kivaa päästä vähän vertailemaan pentuja, että minkäkokoisia ne on ja miten kasvaneet, ja tietty Soolosta oli varmaan superkivaa nähdä velipoikia ja äiskää. ;–)

Menomatkalla poika vähän vinkui alkumatkaa, suurimman osan ajasta kumminkin vaan nukkui. Paluumatkalla olikin sitten niiiin väsynyt kaikesta riekkumisista, että oli ihan unten mailla ja unet jatkuu vielä kotonakin jonkin aikaa.. :–)

Päivän kuvasaalis löytyy täältä.

Kotiinpaluumatkalla isi halus pysähtyä vielä vähän kauppailemaan, niin käytiin sit siinä jossain Lahdessa TRIOn yms lähistöllä siinä käppäilemässä pennun kanssa (sori tiia,isi ei suostunu! :D:D), sen jälkeen kun oli vähän nukkunut autossa:–) Oli taas jännää, kun ”vähän” enemmän ihmisiä ja autoja, kun meidän kylällä..
Ihanaa, kun ihmiset tulee sillein hymyillen silittelemään ja kyselemään kaikkea pennusta, tuitui kun on söpö ja ihana – aikuisen kanssa kun liikkuu, niin ikinä. Ainakin tarpeeksi ohjelmaa pikkupojalle tälle päivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *