agility ja eläinlääkärikuulumiset.

Eilen oltiin taas juoksemassa agilitykentällä pennun kanssa , mentiin jällleen bussilla ja siitä hetkeksi Henriikalle kyläilemään ennen reenejä.

Hönö neuvoi taas meille jotain aksajuttuja. Mm. namialustan kanssa esteille hakemita ja irtoamista, samaan tyyliin kun ennenkin. Parilla hypyllä, ja sitten pari hyppyä ja putki pikkurataa, vähän erilaisia juttuja näillä ja vähän vaikeempaakin jo taas. Kun oltiin pari kertaa tehty, niin Soolo meni jo ihan kivastikin !
Leikissä pitää harjotella irroittamista – koska se ei oikein tunnu onnistuvan, vaan lelussa olis vaan niin kiva roikkua :–D Mut pitää muistaa, et sen irrottamisen jälkeen leikki tietty jälleen jatkuu, eikä lopu siihen. Tähän asti ollaan siis opeteltu vaan namialustan/targetin kanssa noita aksajuttuja, mutta nyt kun alkaa jo vähän osaamaan jotain, niin vois ottaa nyt leluakin palkaksi enemmän.

Tänään käytiin molempien poikien kanssa rokotuksilla.
Kingi vähän mietti sinne mennessä ja sitten haisteli ihan hirveästi kaikki hajut lattioilta, vähän ehkä semmonen hissukka. Mutta ihan nätisti ne piikit niskaan kumminkin meni. :–)
Soolo taas oli omalla vuorollaan tullessaan ihan intona messissä, häntäheilu kun mikäkin propelli ja eläinlääkärin nekkukin tais vähän kärsiä, kun toinen vähän tökkäs sitä nenullaan tervehtiessään, ei onneks pahasti! :–D Rokotuksia pistäessä pentua piti pitää kiinni, kun olis ollu niiiin kivaa vaan vempuloida siinä ja mielistellä kivaa setää. Ja kun eka oli saatu, niin lisää vaan kerjäämään sedältä niitäjee.

Ihanaa, kohta alkaa loma !!!! :—-)))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *