mätsäilyä.Tänään oltiin Solpsukan tokassa mätsärissä, Jämsässä. Järjestäjänä JSPKH. Päästiin Elisan ja Sarin kyydillä, Manu oli mukana.:) AAAAH, ihana mätsärisää!

Aluks Solppanaa vähän jänskätti, siellä oli semmonen ihmeellinen trukkikin ja sitten kolauteltiin kovaa, mutta kumminki ihan mukavasti tuli mun mukana ja pian oli jo ihan rento. Yrittää aina että väyväyväy komennan sua, jos onnistuis.
Kehään mentiin Manun kanssa yhdessä samaan aikaan. Oon suhteellisen tyytyväinen itse kehän käytökseen, roimasti menny eteenpäin viimekerrasta. (vaikka täytyy myöntää, että ei olla treenattukaan nlyjuttuja niinkään!) Juokseminen jo sujui, nyt mentiin suurinosa matkasta jopa ravia! (viimeks kun se oli ehkä sen kaks askelta…)
Pari pomppakoikkaloikkaa se teki, mutta oon oikein tyytyväinen, että ne sujui noin hienosti.
Ensin pyrähdettiin yhessä ympäri, sitten tuomari tuli tutkimaan. Soolo vähän pakittaa hampaiden kattomisessa, kokee sen jotenkin uhkaavana. Pitää saada nyt vaan tuttuja katteleen sen suuhun ja harjotella tätä !
Saatiin taas punainen nauha! Punasten kehässä ei sijoituttu, mutta tosi hyvää harjotusta taas:) Hitsi, olis ollu kiva saada jotain kun oli niin hienot palkinnot 8–D

Mut voi että, oli kyllä kiva päivä ! Näki tosi paljon tuttuja, mm. Jenna&Siri (BIS4), Henriikka&Unni (BIS3), Iipu&Nita (SIN3), Juulia&Voitto (?), sit turistina oli myös Eeva ja Soolon Rose -sukulainen:) ymsyms.


Viivi (&Jenna, jolta kuvat tulee pikkusen myöhemmin!;p) tykkäs kuvailla meitä jossain välissä, kun käytiin vähän leikkimässä ja muuta, tässä jotain upeita otoksia. Kiitos!! Näitä on paljon :–D

5 vastausta artikkeliin “mätsäilyä.”

  1. Kiitokset vielä kerran tätäkin kautta onnitteluista ja onnea teille samoin! Soolo on kyllä älyttömän komea tapaus, kuolaan noita kuvia täällä :’D

  2. Hihii, soolo on kyl aika hieno miäs! <3

    Juulia, eeen oikein usko et epäansaittu! Vaikken nähnykään teitä nyt, mut silti votspu osaa kyllä esiintyä 😀 ja oli siellä korpilahellaki nii hieno, sä et tosin siellä sitä esittäny mut kuitenki!!

    Ja iipulle myös kiitokset sinneppäin myös! 🙂

  3. Oih miten IHANA sukulaispoika !!!
    On kyllä tosi nätti pakkaus (jos pojasta saa sanoa niin)……..

  4. Voi kiitos Pia! :–) Hihii en usko, että soolo ainakaan pistää kovin pahakseen nätittelyä vaikka äijä onkin. ;)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *