arrar ja kuulumisia jälleen.

Vähän pidempi päivitystauko ollu, joten tulee vähän pidempi postaus luultavasti.

ARHHGGG, oikeesti 6 PUNKKIA TÄNÄ ALKUKESÄNÄ. Onkohan muilla jo löytyny myös? Kingissä on 5vuoden aikana ollu ehkä se 3 punkkia yhteensä, nyt siitä löytyny jo kolme, samoin Solppanasta kolme. Ja tiistaina tämmöne superkiva juttu:

Tulin koulusta kotiin, niin Kingin silmä oli siis turvonnut tosi paljon, vieläkään ei oo ihan normaali, mutta paranemaan päin kumminkin mennyt kokoajan.
Siinä sitä sitten vähän säikähdin, soittelin ja ihmettelin kovasti tuota oranssia näppyä (oon tottunu et punkit ollu yleensä semmoi harmaita) mut sit sillä olikin jalat ja muutenkin sen näkönen, niin ei muuta kun pihdit käteen ja yrittämään irrottaa sitä, yksinään se oli aika taiteilua, vielä kun noin vaikea paikka.
Mulla on aina tapana alkuun vähän ylireagoida, jos jotain sattuu karvakorville:))
Ja sitten vielä tän jälkeen kävin noi läpi ja molemmilta löytyi taas uudet. Ärärräräräräräärräää.
Nyt ainakin tulee näille koirille Expotit niskaan, ennen ei oo tarvittu, mutta en oikeesti kestä enää noita iljetyksiä yhtään enempää.

——————————————-

Sunnuntaina treenailin Solpsukan kanssa vähän. Pitää alkaa vaatimaan esineiden/lelujen luovuttamista, vaikka kahdella lelulla. Koin tänään kaksi tennaria erinomaisiksi, koska sain niitä käyttäessä sen luovuttamaan mun käteeni sen toisen pallon.
Mut ei tää oo niin helppoa, nyt se on keksinyt senkin, että empäs tuokaan tätä sulle, kun yksinäänkin on vallan mukava leikkiä ja jos vaikka vähän jahtaisit mua niin ois vielä kivempaa……… onneks Kingillä ei pahemmin oo tätä ongelmaa enää :——–D
Pari vauhtiluoksetuloa lelupalkalla, jees.
Kokeilin myös opetella jotain koiratanssijuttutemppujuttuja, sitä et koira on jalkojen välissä ja laittaa sit tassut mun jalkojen päälle:)))

Kingin treenailuun oon erityisen tyytyväinen. Se oli joutunut ensin venailemaan kiinni hihnassa ennen kun pääsi tekemään mitään. Ja oikeesti ei me mitään ihmeellistä tehty, mutta se ILOISUUS JA INTO !! Siis Kingillä, ajatella. Se oli ihan täysillä mukana, teki niin hyvin kuin vaan pystyi. SE KARKASI VÄLILLÄ LELULLE JA ALKO RIEHUMAAN, oikeesti ei kingi oo tommonen. Soololta toi ei olis kummallista, mutta ei Kingi ikinä. Siis kuvitella, alkaa revittelemään lelulla tuollalailla… ja se oli mahtava palkkakin sille ah. Ihana koira. Koko ajan ihan tosi hyväässä vireessä teki.

Tehtiin imutusseuraamista, käännöksetkin alkaa olla jo vähän parempia pikkuhiljaa, takapää alkaa löytyä. Otin yhden liikeestä maahanmenon, aika jees. Ja paikallamakuussakin oli ihan hiljaa ja tarkkaavaisena. Luoksetulo sais olla vähän nopsempi vielä, mut ihan ok.
Nyt on jopa sellanen fiilis, että ton kanssahan vois treenaillakkin joskus vähän enempikin, niin tyytyväinen tähän edistysaskeleeseen tekemisessä… mun mielialavaihtelut tuon koiran suhteen on muuten aika vaihtelevia, välillä oon ihan hermoissani et lopetan koko touhun ja sit toisena päivänä se onkin niin täydelline:))))

——————————————-

Keskiviikkona oli taas agilitytreenivuoro Kana-areenalla. Mentiin jälleen Elisan kyydillä, jolla oli slk-Manu poika mukana.
Tehtiin jotain pientä radanpätkää taas mitä muutkin oli tehneet, siinä oli valssia ja oikeeseen putken suuhun ohjaamista. Oon taas hyvin tyytyväinen näihin, tosin ite onnistuin taas tekemään pari vipoa ohjauksissa, mutta niitä korjaillaan.
Näiden lisäksi tehtiin vähän jotain tokojuttuja, paikallaoloa ja semmosia.
Kotona vois ens viikolla harjoitella takaakiertoa ja saada siihen etäisyyttä enemmän, kun siihen se ei vielä irtoa niin hyvin kuin haluaisin.

Seuraamisessa oon kyllä tällä hetkellä vähän jumissa, että mitä nyt tehdään, kun en oikein tiedä, että miten edetä. Ja esim. kulmien teko on vähän kysymysmerkillä, että mitä mun pitäisi niissä puuhailla. Kyllähän ne on mulle neuvottu ja teoriassa ehkä tietäisinkin, mutta kun käytännössä se ei tulekaan niin selkärangasta. Mutta pian saadaan toivottavasti taas viisaamman ohjeistusta meidän tokoiluun :–)

Manun kanssa treenailtiin lähinnä putkea ja siihen yhdistettynä yhtä hyppyä. Manu edistyi silmissä, ja alkoi vähän hakemaan putkeen menoa itse, tosi hieno Manu! :–))

Kuvia;

PS. Mummi oli reissussa vajaa 2vkoa ja kun palas, niin oli ihan että ”apua pikkukoira on kasvanut ihan hirmusesti ja sehän osaa jo käyttäytyäkin ja on ihan rauhallinen eikä rieku enää niin paljoa!! Sehän on jopa ihan kiva.” Hihiihii ! Ja aiemmin valittanu, että ihan hirveä tommonen pentu, kun roikkuu puntissa ja hyppii ja ei käyttäydy ja villi.<3 Mut voih, mun pikkupentu ei oo enää niin pienisöpöluttana <3 AINIIN ja eilen tuli postissa kirjelappuset meidän ekaan pentunäyttelyyn ! Hui, siellä on 3 muuta pehkoa. Kaupin vinttikoirarata odottaa, 15.5 !

3 vastausta artikkeliin “arrar ja kuulumisia jälleen.”

  1. Mihis ootte menos saamaan toko-oppia? Onko sellanen mihin mekin voitais osallistua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *