jälkikurssi, osa 2.

Meidän osalta siis. Jälleen Hannan kyydillä, mukaan pääsi myös pikkuruinen 9 viikkoinen ranskis Hilma ! Voi luttanaa:)

Mutta siis, viime kerran jälkeen ollaan tehty muutama makkararuutu vain. Kaks semmosta vähän kaposempaa ruutua, jotka sit vähän pidempiä. Ja sit ollaan tehty semmoi makkarakolmioita, joista sit jatkuu sieltä kolmion päästä kahden jalan paksunen jälki vähän matkaa ja sieltä lopussa sitten superpalkka. Nää on tietty menny ihan jees – siis tosi vaikeeta ettiä niitä nakkeja isolta alueelta :–D Innokkaana vaan ! Oon vaan ollu mukamas tosi kiireinen ja en oo ehtiny kovin montaa kertaa jälkeilemään tässä parin viikon aikana.

Tänään sitten päästiin tekemään jo melkein kunnon jälkeä, ihka ensimmäistä. Jalkaa toisen jälkeen ja nakkia väliin. Jälki oli n. 10-15m pitkä, puoleen väliin asti namia oli joka askeleen jälkeen ja sitten sen jälkeen vaan joka toisella.
Alku oli aika sählinkiä, mihin suuresti vaikutti muurahaiset, jotka just oli havainneet mun makkaranpalat siinä ja tulleet kyläilemään, solppanan nokka ei oikein tykännyt niistä. Nakkeja jäi jäljelle joitakin. Loppupuolisko sujui oikeastaan huomattavasti paremmin.

Näitä siis aletaan nyt jatkossa työstämään, makkaraa löytyy jäljeltä epäsäännöllisesti, eikä siihen saa tehdä mitään kaavaa, kuinka paljon sitä siellä on. Alkuun vaihdellen jokasella, joka toisella… sitten joskus kolme tyhjää ja makkaraa taas jne. Nää merkkailtaas merkkinauhoilla ja seuraillaan, miten koira käyttäytyy kun sitä on eri määrä. Jälkien ei tarvi olla ihan tikkusuoria, vaan semmosia loivia kulmia saa olla, ei kumminkaan mitään kunnon kulmia vielä yhtään laitella.

Treeneissä ei mennyt tänään niin myöhään, joten päätettiin Hannan kanssa päästää koirat vielä vähän pitämään hauskaa:) Lorulla ja Soololla vauhtia riitti, ainakin ajoittain ja pikkuneiti Hilma kipitteli meidän perässä pikkuisen matkaa. =))

PS. Jännä viikonloppu tulossaaa !

Loppuun pari kesäistä kuvaa, kun ehtii näitä laitella vielä;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *