tampere 04.09

Äitin kanssa käväistiin tänään Tampereen ryhmiksessä. Sää oli ihan siedettävä, onneks ei satanu vettä, mutta vähän kylmä oli!

Kehä alko aika nopsaan siinä, kun ei ollukkaan ollenkaan pentuja ennen meitä. Eka junnunäyttely! : o) Tuomarina saksalainen Karin Voye.

Eka mentiin kaikki junnu-urokset kehään, Soolo pisti aika sooloiluks sen heti, eli ihan pelleilyä. Tuomarikin mainitsi tästä ”kurinpuutteesta” arvostelussaan, eikä ihme :—D Tää oli kyllä vähä yllätyskin, kun se kumminkin on välillä yleensä juossu ihan kohtuu nätisti, tai ei ainakaan tohon malliin..

Meidän oma kehä meni ihan jees, Soolo seiso tosi nätisti. Ja juoksikin siinä ihan kohtuu nätisti jopa, saatiin sit pinkkinauha kätöseen ja huspois:)

Kilpailuluokassa oli taas juoksuosuus aika pelleilyä, huhhuuh. Sijotuttiin kumminkin kolmasinks! Wuhuu, oon tyytyväinen (; Toi juokseminen on vaan ihan järkyttävää, onneks sitä voi pistää reilusti ton iän piikkiin :—D Pitää varmaan ens kerralla käyttää toi parin tunnin lenkillä aamulla ennen kehää… ehehee. :–D

Arvostelu oli saksaksi ja en sitten jaksanut jäädä jonottamaan pitkään jonoon suomennutettavaks sitä, joten jos joku osaa saksaa, mulla oo ees kaikki sanat oikein kirjotettu, niin:):)

”10 Mon. Jugendliche Gesamterscheinung. Gute kopf – proportionen. Ganz lichter stop. Schären. Korrekte oren. Gute Winkelungen. Genügend feste Rückenlinie. Sehr gute Haarankleidung. Freuindiches Verhalten. Sehr gute Bewegung benötigt etw. Disziplin.”
/ ERI3 Karin Voye

Vapaa suomennos äitiltä: ”10kk, nuorekas kokonaisvaikutelmavaikutelma. Sopusuhtainen pää. Melko kevyt stoppi. ??. Erinomaiset korvat. Hyvät kulmaukset. Riittävä selkälinja. Erittäin hyvä karvapeite. Ystävällinen käytös. Erittäin hyvät liikkeet, mutta tarvitsee vähän kuria.”

Hasse oli myös mukana näyttelemässä avoimessa luokassa, saaden tälläkertaa H:n lähinnä korvien takia, jotka on vähän kevyet, mutta muuten aika mukavan arvostelun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *