again, jälkeilyä.

Ei mulla suinkaan tylsää oo lomalla tai mitään, kun tulee näin usein tehtyä jälkijuttuja:)))

Tänään kolme pientä jälkeä. Ensimmäinen 40askelta, samoin toinen ja kolmas 50 askelta. Ekalla oli jokasella askeleella yks nappula, toisella jäljellä jokatoisella askeleella nappula, sit siinä oli semmonen 6 askeleen kohta, missä ei ollu ollenkaan namia. Ja kolmas oli ’helpoin’ – eli samanlainen, mitä ollaan tehty kaavamaisesti tässä jo jonkin aikaa -> jokaisella askeleella kaks nappulaa.

Mä en tiiä, oon tänään miettinyt, että mikäköhän sit olis se ideaalirauhallisuus siellä jäljellä. Tai kun Soolo kuitenkin pysyy jäljen päällä kokoajan, ei harhaile ollenkaan (niinkuin silloin treeneissä teki vielä..) vaan menee ihan sen päällä koko ajan. Tai kun ajattelen, mitä sen jäljestys oli vielä jokin aika sitten, niin onhan se parantunut ihan huimasti! Oon vaan niin kriittinen ollu? Toki se vois vielä vähän rauhottua ja hiljentää vauhtiaan… Tai kun tajuan, etten ees tarkalleen oikeesti tiiä, millasta jälkityöskentelyä mä sille koitan opettaa. Ja sit vaan valitan kun ei muka toimi… eh?

Tän päivän juttuihin olin kumminkin tosi tyytyväinen. Työskentely ei juuri eronnut eri jälkien välillä. Tokalla, eli sillä ”vaikeimmalla” jäljellä kun namia ei ollutkaan alussa sitten sillä yhdellä askeleella, niin Solppa vähän peruutti ja yritti ilmeisesti hakea sitä siltäkin askeleelta, ihmetteli että eikö sitä nyt saakaan ruokaa jokaselta:) Tai näin mä sen tulkitsin. Jatko sitten eteenpäin normaalisti. Hieno poika! Se tyhjä väli, missä ei ollu namia, meni ihan normisti nenä maassa ilman sen kummempia.

Ja sitten, mitä?

Tokossa tehtiin lelupalkalla sivulletuloja. Ja taas mä tajuan sen, tässäkin perusjutussa on edelleen parantamisen varaa!! Sais tulla joka kerta oikeeseen asentoon, eikä melkein. Ja toiseks tehtiin sivulta maahanmenoja isolla käsiavulla -> nopeita ja kivoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *