aksailua ja toksailua.

Tänään suunnattiin taasen bussilla matkaten Kana-Areenalle treenailemaan vähän agilityä.
Henriikka oli seurana ja opettajana kera Unnimuksen.

Aluksi näytettiin, että osataanko yhtään laatikkotemppua ja kuulemma sen verta hyvin, että alettiin nyt siirtämään sitä temppua kontaktille. Laatikko puomin alastulon viereen ja siinä sitten pyörittämällä saatiin oikea asento.
Soolo tajus tosi nopeesti ja helposti homman idean, saatiin heti 2on2off asento kontaktille. Naks ja vapautus palkalle.
Mun pitää nyt jättää namipalkat kokonaan pois, koska oon palkkaillu kädestäkin (pitäis maahan) vähän liikaa -> koira kyttää mua turhan paljon.
Mutta tosi jees mielikuva jäi tästä, Solppa hieno miäs! Tätä nyt aletaan vaan treenailemaan ja pyörittelemään aina välillä.. ei se ollutkaan ihan niin rakettitiedettä niinkuin luulin !

Sitten kokeiltiin jotain pientä radanpätkää parilla putkella&hypyilä. Pakkovalssia ja ettei koira sinkoa putkesta putkeen. Mä olin taas jo ihan ulapalla alkuun, että miten se tehdään, mut suju se sit kumminkin jotenkin=) Vien Sooloa turhaan putken suulle asti, vaikka se irtoaiskin tosi hyvin muutenkin… ja sit oon auttamattomasti myöhässä seuraavasta paikasta. No, tätä sitten piti ihan kokeilla, että irtoaako se _ihan oikeesti_… ja irtoaahan se tiätty !!

Sit kokeiltiin aloitella vähän keppitreeniä vinokepeillä. Edistys huimaa näin alkuun ja mullekkin tuli selvemmäks se idea tossa treenityylissä niissä, että miten se oikeasti pitäis treenailla.. oon tainnu taas vähän ajatella liian monimutkaisesti ja luullut paljon vaikeammaksi :–)

Lopuks tehtiin vielä vähän takaaleikkausta. Tää nyt ei sit mennytkään ihan nappiin taasen… vaikka ihan perusohjaus :–D Njoo… tässä se nyt ei sitten irronnutkaan putkelle niin hyvin ja mun vauhti unohtuu helpostii ja ohjaan aika hutiloimalla sinne tänne…mutta ehkä tämäkiin tästä:–)

Välillä ja lopuks tehtiin vielä vähn tokojuttuja. Seuraaminen nyt tosi kivan tuntusta, liikkeestä maahanmeno hyvä, liikeestä seisominen vähän kesken ja huomasin, että hipsi muutaman askeleen kun palasin. Luoksetulo kymppi !
Paikallamakuu on nyt se meidän paikka, mitä pitää ruveta ihan tosissaan treenaamaan !! Muuten se osaa jo tosi hienosti, mutta toi… pitäs saada aikaa pidennettyä roimasti ja matkaakin siinä samalla sitten. Oon vaan niin laiska siinä:DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *