koetreeni ja liitelypäivä.


Soolo poseerailee pari vkoa sitten.

Tein tänään alokasluokan kokeenomaisen treenin päivällä, kun luulin, ettei päästä tänään agilitytreeneihin. (kyyti tulikin taas yllärinä 8D) Alokasluokan liikkeet – seuraaminen 2x, liikkeestä maahan, luoksetulo, ja seisominen. Eka kerta, kun näin koitan kaikki liikkeet putkeen.

Seuraamiset jakso hyvin, paikka ei vaan oo se ihan ideaali kaiken aikaa kumminkaan. Pääasiassa olin kumminkin oikein tyytyväinen. Hihnakaan ei vaikuttanut suoritukseen, kun sen kanssa harvemmin treenaillaan kotipihassa.
Liikeestä maahanmenossa menee nopsaan maahan, tässä kumminkin ei ilmeisesti kestä ihan hirmusta matkaa kävellä vaan. Pitää tota osaa vahvistella muutenkin.
Luoksarissa ennakoi sivulletuloa. Johtuneepi siitä, että ollaan treenailtu sitä justiin erikseen palana viimeaikoina. Pitää alkaa tähän kiinnittämään huomiota ja palkkailemaan nyt vaan siihen eteentulosta.
Liikeestä seisominen ihan nappi kaippa. Itekun ei oikein osaa kattoa ottaako askelii, mut luulen ainaki sen menevän jees.

Palkkailin vasta tossa seisomisen jälkeen. Jakso hyvin tehdä, eikä mitään ihmeellisiä muutoksia vireessä. Näillä taidoilla voisin lähtee kokeeseenkin, jos tekis samallailla töitä mun supejännityksestä huolimatta. :–) Ennen alkuperusasentoja haukahteli pari kertaa komennushaukkua, mikä on soololle aika tyypillistä ja mitä en oo saanu vielä pois kokonaan.

Loppuun tein vielä paikallamakuuta. Tässä palkkailin paljon. Välillä tien viereen, missä häiriönä ohimenevät autot (sillä kai joku vietti herää, kun aikasemmin ollu lähössä vaan jahtaamaan niitä, saatu nyt kitkettyä sitä hallinnalla pois) ja hyvin pysyilee. Ajaltaan jotain 5s-1min. Haluun tässä nyt vaan ainoostaan niitä täydellisiä suorituksia, rauhallista viretilaa jne. Paikallamakuukin menny eteenpäin, mutta tässä on vielä niiiiin paljon töitä tehtävänä.
Paikallamakuuta tehty myös lenkillä, Kingi vieressä makaamassa.

Musta tuntuu vaan vähän turhalta jankata noita samoja liikkeitä. Nyt keksin liikkeestä istumiseen ja maahanmenoon ottaa valmistelevat mukaan, niin niiden vahvistumisen kannalta kyllä.. mutta niin ollaan nyt harjoteltu sitten merkille menoa, ruutua ja sen sellasia jotain. Laitoin tilaukseen myös ohjatun noudon kapulat ja tunnistusnoutokapulat, josko niitä alkais pohjustelemaan myös jossakin vaiheessa. Ruutumerkkeinä tommoset supersuperisot keltaset mukit tai mitkälie menee loistavasti.;D Mutta toi paikkamakuu on nyt meidän prioriteetti ykkönen!! Ja mä oon oikeesti alkanu treenailemaankin sitä jopa…!

————

Agilityssä otettiin vähän rauhallisemmin, kun päivällä kumminkin treenailtu ja tehty jo jotain. Vähän lämmittelyä parilla hypyllä, sit tehtiin vähän keppejä ja kontakteja. Kepeillä ei mitään ihmeellistä oo tapahtunut, siinäpähän pujottelee. <: pikkuhiljaa...pikkuhiljaa... Viime treenikerrasta kontakteilla mulla oli ihan taivaallinen fiilis - luulin sen oikeesti osaavan pysähtyä siinä. Pyörittelin ensin vähän taas, sitten nostelin ja uskalsin viiä jopa koko puomin - mikä olikin sitten virhe. Noh, takasinpäin taas ja nostellaan alastulo-osan päälle, ihan lyhyestä matkasta alkaen.. Ja kyllähän se sieltä sitten osaskin, kun helpotettiin taas ja muistuteltiin pojalle mieleen, että mitä sielä kontaktilla pitäis tehdä ! Toisten mennessä vuorolla paikkamakuiltiin täälläkin!:D Tosin taisi soololla olla vähän naiset mielessä tänään... tai kyllä se teki ihan hyvin siitä huolimatta, mutta yhdellä nartuista oli kuulemma vasta loppuneet juoksut ja kotona toinen vielä, joka juoksuilee.. Solppo oli vähän levoton ja kyttäili välillä vaan tota, että kaipa se mies ihan on. Ei se kumminkaan normaalisti oo noin kiinnostunut ollut muista. <: PS. Nyt koeviikolla kun on ollut aikaa ja lukemisen lomassa pitää välillä tehdä jotain muutakin, niin ollaan uutena juttuna alettu harjoittelemaan RULLALAUTAILUA:) Soolo osaa nyt nousta laudan päälle kokonaan seisomaan, tai sit vaan etutassut siihen päälle. Eiköhän toi opi potkimaankin jossain vaiheessa.. eheeehe. Vähän sitä vaan jänskättää, kun se lauta välillä liikkuukin jne. Naksutin on kiva kaveri tässäkin hommassa! Inspiraatio tähän tuli ylläripylläri youuuutuubesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *