into.

Mulle on tullu nyt joku jälkeily innostus.. ihan hyvä sinänsä, mut luulen tän loppuvan jonkun ajan päästä kumminkin :–D

Tois’päivänä pituus 145 askelta, vanheni vähän yli 3 tuntia, kun joku vähän unohti mennä ajamaankin sen.. XD No, Solppis harhaili jäljellä pari kertaa, tiiä johtuiko tuosta iästä, vai muuten vaan epätarkka nyt. Jäljellä oli pari kulmaa, nää meni kumminkin paljon paremmin kun viimeks ja teki niissä tarkasti töitä.
Oon nyt siis alkanut tunkemaan näitä kulmia jäljelle jo, kun tehtiin viime kesänä pellolla vaan sitä suoraa pääasiassa, kun soolo keuli niin pahasti jäljellä ja piti jarrutella vaan kokoajan.

Eilen tein vähän pidemmän, 185 askelta. Tässäkin taas yksi 90 asteen kulma, jonne kääntyi tosi hyvin. Sen jälkeen toinen semmonen lähinnä vähän kiemura, helppo. Vanheni 40min. (salkkarit välissä:>>) Meni ihan ok. Namia suurimmaks osaks joka askeleella pari, siellä täällä askeleita, joissa ei mitään, joskus yks jne.

Tän jälkeen tehtiin vähän tokojuttuja. Paikkamakuu, ainakin 3min. Menin osaks piiloon muutamaks sekunniks, sit vähän matkaa. Huoh se nousi kerran sieltä taas…… Kingi on täydellinen, se makas tosi rauhassa koko ajan ja tyytyväinen vaan, kun saa ruokaa.. :–))
Sit tehtiin Solviksen kanssa maahanmeno-, seis-, ja istuharjoituksia, siten et naksuttelen kun on maassa ja sit vapautan & heitän namin – nopeutu koko ajan. Seis-liikkeessä tätä saa tehdä vielä, koska se ei pysähy mitenkään salamana, vaan tulee muutama askel siinä – jää himmailemaan aluks, et onkohan se nyt näin..

Kingi oli sairaan pätevänä tokoilijana kanssa – purin nääs mun treeni-intoa siihen, kun en viitti solviksen kanssa kokoajan seuraamisjuttuja hinkata, niin Kinkkusen kanssa sitten. Sillä on perusasento tosi jees nytten, mutta ei se kyllä osaa vielä yhtään – vaikka intoa siltä löytyy nyt tosi paljon!! Se pysyy muutaman askeleen oikeessa paikassa, sit seilaa jotenkin. Vanhat treenailut jättäny sille tollaset tottumukset varmaan. Imuteltiinkin sitten muutama suora, sit tommosia helppoja yhen tai parin askeleen siirtymiä. Eiköhän se Kingiki vielä opi seuraamaan oikein :–)

Tänään tehtiin solviksen kanssa vähän ruutua – tää meni paljon eteenpäin. Lähettelin eka lelulle ruutuun, sit tein ilman lelua. Ekalla kertaa epäröi ja jäi seisomaan ennen ruutua, sit odottelin vaan ja meni itekseen ruutuun vauhilla, josta pääsin palkkailemaan. Seur. kerralla jo hieno. Vauhtiruutuja lelulle tehtiin useampia.
Pitää nyt vaan pitää toi into sillä!
Tehtiin myös loppuosaa pikkusen – jätin seisomaan ruutuun ja käskin kauempana maahan ja päästin sitten vapauttaen juoksemaan mun luo palkalle.

Nouto meillä on erittäin kamala tällä hetkellä. Toi ei osaa ensinnäkään pitää sitä kapulaa – koska oon onnistunut saamaan sen jotenkin paineeseen tuodessaan sitä. Tai jos ei oo paineessa, niin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *