ihanaaaaaaaaa naisia.

Mut treenit itessään meni ihan hyvin, jäi tosi kiva mieli itelle taas. :–) Rata taas vähän mittasuhteiltaan vinksinvonksin! Oltiin siis eilen taas ohjatuissa treeneissä.


Alussa olevassa neliössä kokeilin tehdä kakkoselle pientä sylivekkiä, ja toinen oli semmonen jaakotuksen(?) tyyppinen ohjausjuttu – joka sopikin solpolle tosi hyvin, kun vaan kartturi osas taas tehdä sen tarpeeks ajoissa :–D Irtos hyvin takaakiertoon kolmoselle ja heitto neloselle, kasiputkelle tuli nääs hieman kiire ohjaamaan toiseen päähän – tätä tehtiin pari kertaa. Sieltä kepeille sujui tosi hyvin heti.

Tauko.

Tauon jälkeen yritettiin tehdä keppejä aluksi, ennenkö koira oli nostanut kierroksiaan uudelleen radalla.
Lähtee pujottelemaan oikein, oikeasta välistä. On kumminkin jotenkin epävarma, hakee musta apua ja mä kannustan, niin jatkaa. Jätti kumminkin joka kerta pujottelematta vikan välin tai teki jotain muuta, mikä ei kelpaa.
Koitettiin monta kertaa, mutta ei. Jossain välissä se keksi, että täällä on ihania hajuja läähhäläää naisia. Sen jälkeen ei tullu kyllä pujottelusta enää yhtään mitään, joten päätettiin, että nyt ei oo kyllä mitään hyötyä yrittää näitä enää. Voi ärsytys!!!
Hitsi kun saatais treenata näitä joskus omalla ajallakin tuolla noilla kepeillä, mutkun ei oo päässy niihin meiän länkkäriporukan treneihinkään kyytiongelmien takii vähää aikaa. Ja sit vois palata ja tehä muutaman toiston vinokepeillä tai jotain. Verkko vikaan väliin?

Ärsytyksen poisti onneksi kumminkin keppien jälkeisen loppupätkä, joka meni tosi hyvin. 14 ja 15 hypyillä koiran piti ottaa sivuttaisetäisyyttä – autoin vähän ’keilaamalla’ sitä parilla ekalla kertaa. Mä oisin ite eka rataan tutustuessa ohjannut 16 hypyltä aalle takaaleikkauksella, mutta yhdessä läpikäydessä tuli päällejuoksunkin mahdollisuus esiin.
Päällejuoksu sujui tosi hyvin, soolo tulee niin hienosti niihin!! Takaaleikkaustakin kokeiltiin, onnistu sekin heti, mutta näytti kuulemma himpan verran hitaammalta. Solppa otti Aan kontaktit hienosti alusta lähtien ja pääsin niistä heti palkkailemaan. :–)) Hyvä me!!

Tänään mun oli sitten pakko pystyttää pihaan kepit ja treenata niitä solperon kanssa. Alussa oli näilläkin pieniä ongelmia, mutta kyllä nekin alkoi sitten sujumaan ja meni oikein hienosti!! Alussa kun koitin namialustan kanssa, nii oli aika tahmeeta, mutkun lelu tuli mukaan kuvioihin, niin soolo teki tosi hienosti ja nopeesti keppejä. Jejeej. Eikä jättänyt niitä vikoja pujottelematta… ihme koira. Tehtiin siis pihassa pientä helppoa pätkää kahella aidalla ja 12 -sarjan kepeillä. Pienen harjottelun jälkeen erittäin hieno <3 PS. huomenna on meidän tokat möllitokot Jämsässä, taas. Saadaan taas paikkikseen häiriötreeniä, jes. Pidän elukan kyllä kiinni, koska lähti silloin viimeksi seilailemaan kun oltiin ryhmäpaikkiksessa.. Eilen treeneissä makuutin 1-2min, pysyi hyvin! vaikka kaveri veti vieressä agilityä. Mut niin se on ennenkin ja etäisyys kumminkin suht' lyhyt. Eli paikkis vähän jänskättää, mutta pitää yrittää vetää nyt varman päälle ja palkkaillakkin välillä, ennenkö pääsee komentamaan tms. Muuten mulla onkin aikalailla mielessä, miten yksilöliikkeet tulee kans menemään. Ihan kival mielel menossa!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *