no hyi koskin tohon sukkaan!

Eilen oli ihan jepapäiväsuperseurassa!! Haluun kesällä tälläsiä ehkä noin miljoona, sopiihan?????


Näytänkö vähän peikolta.. 8) Tokokuvat & pari näyttelykuvaa (c) Melissa Markki

Möllitoko numero kaksiii. Paikka Jämsä. Tuomarina Irene Huuskonen.
Ainut toive mulla tälle ois ollut se paikkamakuun ees jonkinlainen onnistuminen, mutta mä ilmeisesti jännitin sitä sitten niin paljon, ettei siitä tullutkaan niin yhtään mitään.
Ärsytti, ärsytti ja ärsytti vielä vaan lisääääää……… ja musta varmaan huomas sen ihan hyvin suorituksen jälkeen joo moi. :””””’D
Soololla oli joku ihan nuoren koiran villityskausi päällä, tosi levoton jo luoksepäästävyydessä. Sitä ei kiinnostanut ees namit kunnolla, mikä on oikeesti tosi outoa tolta koiralta.. oliko se niin stressi siitä häiriöstä aluksi vai mitä ihmettä, jännitinkö mä niin paljon ja selkeesti, että se säteilee noin paljon koiraan.
Tuli mieleen lähinnä ne toivottomat treenit Kingin kanssa joskus 10-vee likkana, joka selitti koiran mielenkiinnon puuttumista ties millä ihmeellisimmillä selityksillä. Mutkun ei selitykset auta, jos en saanu koiraan ees kontaktia kunnolla..
Olin jo kehään mennessä Jennalle ja Julperolle, että joo en kyllä mee ees kokeilemaan nyt sitä, että pysyiskö mut olin pöhkö ja päätin sit mennä kumminkin, vaikka tiesin, että tossa mielentilassa siitä ei tuu kyllä yhtään mitään. Solpero oli hihnan päässä, mutta lähettiin aika nopsaa sieltä kalppimaan pois, tehtiin sit omaa makuuta siinä sivulla samaan aikaan. Oli jo hitusen rauhallisempi – kun en itekään ollu niin paineessa ja hermostunut (?). Mutta silti tositosi kaukana ideaalia, mitä se normitrreenissä on.
Meni ihan penkin alle. Ja kokoajan huononee. Oonko mä pilannu sen tai pilaanko, vai.. MUT ME NOUSTAAN TÄSTÄ VIELÄ! vaikka siihen koko ikä menis. Saan vaan ittenikin kuriin tossa, mikä lähtee sillä, et treenaan niin paljon, että TIIÄN että se ei nouse. Kaikis häiriöis ja kaikke

Yksilöliikkeissä meidän vuoro oli kakkosena. Solppis oli jo ihan eri koira, taas se sama ihana normi. Ja muahan ei jännitä oikeen yhtään mennä yksilöliikkeisiin, koska tiiän, että koira oikeesti tekeekin hyvin siellä ja osaa. Ehkä paikkamakuussa mun jännäri tosiaan vaikuttaa..
Palkkailin liikkeiden välissä tälläkertaa, koska tiiän, et vaikka se tekis ilman sitäkin hyvin, nii halusin pitää sen nyt ihan hiljaisena liikkeiden välissä, koska tuomari tykkäs selittää vähän enemmän, miten kukin liike sujui. Ja eihän sieltä tullutkaan ainuttakaan puksua, jes!

Luoksepäästävyys – 9 – levoton
Paikkamakuu – 0 – ylempänä selitys.
Seuraaminen vapaana – 10 – ihan perusjees, musta kumminkin solppis osais paremminkin. Käännökset löysiä, eikä ollu niin parasta. Tuomarin mieleen kumminkin.
Maahanmeno liikkeestä – 10 – hyväjee, tää onnistu nyt. Kuinkakohan hitaasti/nopeesti se meni maahan? Mulla oli vaan tosi epävarma olo jääviä tehdessä itellä, mutta luotin koiraan.. vaikka unohdin ne valmistelevat merkitkin näissä tehdä..
Luoksetulo – 10 – ihan jees, vika perusasento ehkä himpan vino muistaakseni, mut muuten jees.
Seisominen liikkeestä – 9 – anto ysin, vaikka ennakoi vikan perusasennon. Muuten kai ihan ok, videolta pysähty paljon nopeemmin, kuin ite ajattelin.
Estehyppy – 5 – hyppäs vasta tokalla käskyllä, ei ollu kovin innokkaana sillonkaan. Ennakoi vikan istumisen, taas! Ihme että saatiin siis ees pisteitä tästä :–D:–D Sama vika, kun viime treeneissä kun koitettiin. Pitää nyt tehä jonkun lelun / namialustan kanssa vaan noita hypylle lähetys treenejä. Helppo korjata.
Kokonaisvaikutelma – 9 – kivaa yhteistyötä, mutta alussa levottomuus pitää alkaa nyt tosissaan kytkemään. Muutamia vinkkejäkin sitä varten saatiin taas.
Yhteensä: 136/180p, eli kai se on joku kakkonen?

Jatketaan siis harjoittelua paikkamakuun osalta. Pitäis vaan saada sitä HÄIRIÖTÄ.
Tässä vielä video muutamista liikkeistä, kuvaajana Juulia!!!

möllitoko 14.05. from Evie Rekola on Vimeo.

Osallistuttiin sitten myös mätsäriin. Aattelin kyllä, että soolo rupee taas riehumaan ja koko touhusta ei kyllä tuu yhtään mitään, harjotusta vaan. Mut sepä yllätti!! Parikehässä se meni ja liikkuikin tosi hyvin! Seisominen sujuu. Tutkimisetkin suju, kelpo koira!
Saatiin punanen nauha ja pian sitten olikin punasten kehä. Oltiin PUN1 (tosin osallistujiakin oli söpösti just neljä, niin ei niiiiin hieno juttu, mutta meille oli!!) Tuomari tykkäs Solperosta, hää sanoi, että turkin alla on tosi upea koira! :–))

BIS-kehässä Soolo seiso edelleen hienosti, mutta nyt se sikailu sitten taas alkoi. Just olin aatellu, että oho sitä kehtaiskin esittää jossakin jo:D:D
Mutta eipä ei, kehään pitää saada vähän lisää kivempaa ohjelmaa riehumalla oikeeen ja omalla äänellään :–) Mut sijoituttiin kummiski BIS-5!

En vaan tajua tota energiamäärä, mitä toi kantaa sisällään. Siis haloo, oltiin oltu paikanpäällä varmaan 6h ja silti jaksaa riehua. Kävelylläkin oli ihjan innoissaan repimässä hihnaa ja uimassa kepin perässä. Mikä tota elukkaa vaivaa :——–D Luulis ennemmi, et se ei enää ois jaksanu tehä tuolla yhtään mitään tai olis ollu vaan sillä asenteella, et lähettäiskö kotiin..
Odotetaan aikuistumista…………… vaikka oikeesti se on ihan ihanakin <3PS. NORRI ON IHANA!!! SÖPÖTUIPIKKUNEN TUITUI PIENI. Jouduin menemään sen kanssa kehäänkin sitten, kun jemppa oli sipin kanssa sama aikaa. OLI JÄNNÄÄ NAURAN VIELÄKIN SILLE SÄÄDÖLLE :–))) Mutta oltiin sentäs PUN2!! EI HUONO, vaikka norppa kattelikin kun sieso vaan jennaaa missä mamma meni jejee:)


Oli niiin kivaa hengailla tuttujen kanssa. SYÖTIIN JÄÄTELÖÖ. SYÖTIIN PIZZAA, sulo on kiva. Ootte ihania..
jENNA (ft. sirppa & norppa), Julpero (ft. vOTE), Melkkunen (ft. Eetu) ja muut mukavat, jotka ei omista plokia!

Kisailujen jälkeen käytiin vielä Juulian kans uittamssa koiria jossakin ja Jenna tuli kans uusiks tsillaan meiän kaaa. Sipi ja solvis on niin ystävii! Ja hei, tän jälkeen kun istuskeltiin vaan, niin alko vihdoin huomaamaan solpesta että sitä väsyttää!! ;o) Makoili vaan rennosti nyt ja katteli maisemia. <3 Bussiin täyty kumminkin lähteä, harmi kun niin kiva, mutta väsytti ja kaikkea pitkän päivän jälkeen. Solpen kanssa on eritäin kiva matkustaa bussillakin, se on vaan rennosti ja ei sählää ylimääräsiä. Tuitui kuskiki tykkäs.


5 vastausta artikkeliin “no hyi koskin tohon sukkaan!”

  1. SUKKA :D::DD:

    oi evie rakastan sua oot ottanu äänet tosta pois!! mut ihana mun vakaa käsi kun koitan ettiä sitä puhelinta joka alko hyvään aikaan soimaan… pilasin teidän tokovideon nyyh

  2. mul on aina liia asiallisia otsikoita, nii joutu nyt toi :–D ok, vähä ehkä tyhmä ku vielä oma juttu mutta mitä joo:D:D:D

    JOO oot säki iha kiva!! mut mul oli vaa aluks vähä ongelmii etten meinannu osaa ees mut jempan pienel avustuksella! : D siellä oli sultakin kivoja kommenttteja välillä :–D:—-D Mut jooo hei ei haittaaa et vähä liikkuuu! Mäki pilasin teiän seuruuvideot ku patterit hups :–DD

  3. Really amazing… places ,pictures , videos, obedience and show ! Really great Evie ja Soolo !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *