KEP KEP KEP KEP JEEEEEE!!!

Treenien huippukohta oli ihan alussa – SOOLO TEKI KEPIT! SOOLO TEKI NE KAIKKI KEPIT JA PUJOTTELI TÄYDELLISESTI JOKA VÄLIN!!!! TIETTEKÖ OLIN NIIN ONNELLINEN!! :–))
Mun pätevä otus <3 Ok, kotona tehny ehkä sata kertaa, mut noi oli jotenkin sen mielestä oudot, kun hallikepit ja näin. On se noillaki ennen, mut viimeks oli hirveet ongelmat, niin nyt rakkaus ! <3

Ratapätkä oli ihan mukava, eikä mikään älyttömän vaikeakaan. Keppikulma oli monelle ryhmästä haastava. Solppa haki ihan hyvin, mutta tehtiin siis poiketen muista keppejä vaan irti radasta – eli harjoteltiin kyl keppikulmaa, mutta ilman pussia. 11-13 väli tuotti eniten harmaita hiuksia, eka kokeilin takaaleikkauksella heittää putkelle, mut tuli seuraavalle putkelle ihan liian mieletön kiire, joten se ei sopinut ollenkaan. Sit kokeiltiin persjättöö 12 hypyn jälkeen, suju ihan hyvin. Viimesenä kokeiltiin 11-12 väliin persjättöä ja tää tuntu itestä ehkä parhaimmalta. Samalla piti saada koira irtoamaan taas sivuttaissuunnassa esim yhelletoista, et pääsi liikkumaan tarpeeks ja koira kyllä irtoo, jos omistaja muistaa kans liikkua samalla ja LUOTTAA et se kyllä osaa 🙂
Näiden jälkeen tehtiin rataa ”nollana” nelosputkelta. Eka kerta oli nolla joo, mut ihan hirveetä ja soolo antaa mulle niin hirveesti anteeeks, esim pelasti suoralle putkelle mennessään ihan viimetipassa. Mua rupes vaan naurattaan ihan hulluna kesken radan kun olin kokoajan ihan myöhässä mut silti ihana koira tekee kaikki täydellisesti ja antaa anteeks kaikki säädöt ! <3 Halusin toisen kerran vielä tehdä, vieläkin olin 11-12 persjätössä vähän myöhässä, mut huomattavasti parempi ja vähemmän hätäily rata. Tehtiin tänään myös ihkaekaa kertaa keinua. Tästäkin voisin kirjottaa miljoona muistiinpanoa, mitä sain teoriassa kuulla, mutta en jaksa nyt. Tehtiin eka kolautuksia, sit keinun päähän juoksemista. Soolo oli pätevänä ja innokkaana! Tästä on superjees jatkaa agiliitelyä taasen, viikonloppuna kauan odotettu MAPLE YARD -leiri!:))) Kivaa nähdä sukulaiskoiria ja kaikkea. Päästään solperon kanssa taas junailemaan. ————- TIISTAI
Soololle jälki, 270 askelta, serpentiinin muotoinen, esine välillä ja ihan lopussa, käskyt näillä maahan ja nopsaan meni.
Vanheni ehkä 10 min. Suoralla, missä ei ollut yhtään namia (ehkä 15 askelta?) hukkas kerran, varmaan ihmetteli kun ei ookaan ruokaa. Mut haki takasin ite hyvin jatkamaan, pysyin vaan paikallaan. Muuten namia melki joka askeleella, lukuunottamatta heti esineiden jälkeen. Toivottavasti osaan opettaa noita esineitä nytten, mutta enpä niitä vielä lähellekkään joka jäljelle laittele.
Kingille 90 askeleen jälki, kun laiskotti ton soolon jäljen jälkeen. Kingi jäljesti ihan kivasti, eka sille koko kesänä. Lopussa rasia. Namia aika vähän, siellä täällä, teki silti tarkasti, yllätyin et osas jäljestää ilmankin namia !
Samalla reissulla pudotin puhelimeni Kingin jäljelle, oli kiva ettiä sitä siellä paniikissa, onneks löyty!

————- MAANANTAINA KIRJOTETTUA.
Päätinpä sitten ahkerana käydä treenailemassa ekaa kertaa esineruutua. Alue 20m x 20m.
Soolo ettimään ekana. Lähetys aika ruudun etuosassa olevalle lelulle, tosi loistava heti. Tajus homman jujun nopsaan ja toi esineitä sieltä innolla, ei ois melkein meinannu malttaa odottaa lähetyskäskyä.
Ihan sairaan pätevä kaveri, vaikka ei ollakaan tehty tätä kun pari kertaa. Etti tosi aktiivisesti, yhessä vaiheessa meinas vähän niinku luovuttaa, kun katteli mua et ei täällä enää mitään oo, mut sit kun en sanonu mitään, niin jatko aktiivisesti ite ettimistä ja löysi taas! 🙂 Jejeee solvis on ihan super, irtos hyvin ihan loppupäähänkin.
Ens kerralla pitää kyllä pistää paljon syvemmäks aluetta jo, kun se on noin pätevä. En vaan tienny sitä ennen tätä :–D

Kingikin oli ihan intona menossa ettimään! Laitoin esineet samaan ruutuun ja vielä samoille paikoille, missä soolollakin oli esineet. Kingi ei irronnut niin hyvin kauemmas ruutuun, lähinnä pyöri siinä etualalla vaan, mutta oli ihan riemuna, kun sit löysikin jonkun esineen! <3:D Kingi meni nenä ihan maassa kokoajan ja koitti ettii kovasti, mutta luovutti tosi helposti, jos sieltä ei meinannutkaan sit löytyä mitään ja tuli takas mun luo. Saatiin kumminkin melki kaikki esineet senkin kanssa haettua! jeejeee. Tän jälkeen mentii vielä lenkille onnellisena, molemmat koirat niiiiiin hyviä! :---))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *