tehotreeni kontakteille.

Eilen päästiin pitkästäpitkästä aikaa aksailemaan. Meillä alkaa taas pyörimään kylän oman porukan yhteistreenit, joissa ei oo ketään ohjaamassa, vaan jokanen tekee vähän omilla taidoilla. Toki neuvotaan ja autetaan, miten kukin osaa(:
Nyt meitä oli vaan kolme mukana ja tunti aikaa, päästiin tekeen ihan tarpeeks.

Lähtö treeneihin tuli vähän yllättäen, kun sainkin isin taivuteltua kuskiksi. Olin kyllä miettinyt pitkään, että meidän pitäis päästä treenailemaan kontakteja erikseen ihan tehokuurina. Alkuun tehtiin pikkupätkä, joka päätty keppeihin. Tässä Soolo pääsi kunnolla irrottelemaan – oli suora putki ja muutenkin aika suora pätkä, että vauhtia kertyi. Kepit ihan loistavat. Sairaan nopee eläin. Oon onnellinen, kun se osaa.
Ei siitä oo kauaakaan, kun mulla oli kriisit, kun se ei pujotellu kunnolla loppuun saakka, vaan jätti pari vikaa tekemättä, tai saati sitten osannut hakea keppejä oikeaan väliin. Nyt oon parina päivänä treenannu omassa pihassa verkkojen kanssa 6:lla kepillä ja ai että, se on hieno !! Nyt se hakee kepit, vaikka lähettäisin melkein toisesta päästä (aikasemmin ois lähteny tyyliin keskeltä keppejä pujottelemaan, mut nyt hoksannu, että pitää lähtee sielt alusta). Mut vielä on tekemistä!!

Mut ne _kontaktit_. Olin alkuun ihan yllättynyt, se kyllä jarraili vähän, mutta valu reippaasti yli. Se oli unohtanut ja muhun meinas epätoivo iskeä, kun tajusin, että sehän ei osaakaan enää samallailla. Siis vähän takapakkia ja helpotettiin harjoitusta. Muutama pyörittely, lelun revittelyä tassut kontaktilla ja siitä vapautusta.
Lopputuloksena se, että sain treenien lopuksi viedä etupalkan puomin jälkeen ja se ei valunut _yhtään_ vaan stoppas hienosti ja vasta vapautuksella eteni palkalle. (aiemmin karkaili sinnekkin, nii piti olla vahti:D)
Vaikka vauhtikin puomilla juostessa on kiihtynyt ihan sairaasti. Ja nyt se taas teki ihan loistavia kontakteja, stoppas aina, tehtiin toistoja. Mä sain irrottautuu sivusuunnassakin.
Olin niin onnellinen taas. Mulla on hieno eläin, kunhan sille kertoo, että mitä sen pitää tehdä. Kontakteissa on töitä, mutta musta tuntuu, että nää on oikeesti ihan hyvällä mallilla, kunhan välillä just hinkataan ja pidetään kunnossa, eikä vaan aina tehä radan yhteydessä näitä. Nyt tein 1-2 esteen kanssa, suurimmaks osaks ihan pelkkää puomia.

Saatiin tehtyä paikkamakuutreeniäkin samalla, kun muut treenaili. Aika pientä piippausta esiinty, mutta _pysyy_, pääasia. Tyytyväinen taas. Pitäis ehkä vaatia tuollakin pidempää paikkamakuuta, ettei vois olla näin leso ja onnellinen kirjoittaessa tänne juttuja. No, mokaillaan sunnuntaina möllitokossa sitten paikkiksessa ihan urakalla XD

Mut nyt mua vaan hymyilyttää.

2 vastausta artikkeliin “tehotreeni kontakteille.”

  1. KOHTALON nimenomaan :D:D:D saa nähä, toivottavasti! :—) huomenna, JÄNSKÄÄÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *