kolmas kerta ukkoja

Soololle tehtiin melko samantyylinen treeni tällä kertaa, kuin viimeksi. Nyt Soololla oli jo heti ensimmäiselle ukolle mennessä kyllä tiedossa, että täältä niitä namutätiä löytyy kunhan vaan etsin! Solppis näytti selvästi jo tykkäävän hommasta ja oli ihan innoissaan menossa. Seuraavaksi aletaan kuulemma opettamaan sille apujen kanssa sitä, että se lähtee suoraan eteenpäin hakemaan, kun nyt se tuppaa aika paljon kiertelemään ensin lähialueen ja vasta sen jälkeen menee syvemmälle.

Treenin jälkeen tuli taas kehuja, kuinka kiva collie Soolo on! Vertailtiin johonkin toiseen collieen, joka ollut mukana jonkun aikaa: Soololta löytyy kuulemma vauhtia ihan hurjan paljon ja muutenkin kivan oloinen, palkkautuu kaikintavoin tosi hyvin jne. Enää tuo ei enää niin paljoa herätä itsessä kummeksuntaa; se on kyllä tiedossa, että Soolo on ihku!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *