agilityy jee!

Hakutreenit viimeksi: Apuäänien kanssa, neljä ukkoa… ”haamuja”, että ihminen juoksee ensin ja koira näkee sen, jonka jälkeen toiselle puolelle sama juttu ja hetken päästä vasta pääsee lähtemään perään. Soolo alkaa kehittyä tässä joka kerta pikkuisen eteenpäin! Sillä on kamala hinku ukkojen luokse. Tällä kertaa ehdotin myös, että vaihdetaan ja kokeillaan Soololle lelupalkkaa maalimiehen luona, mikä toimi paremmin ! Soolo siis viihtyy lelun kanssa maalimiehen luona paljon paremmin, kuin mitä viihtyy ruualla. Ensi kerralle pitää siis ottaa useampi lelu mukaan ja jatketaan sillä palkalla!

Syysloma. Ihanaa, pieni tauko opiskeluun! Maanantaina päästiin mukaan meille tuttuun treeniporukan treeneihin ja aiheena oli tällä kertaa hyppytekniikka koulutus. Tehtiin Soololle perussarjaa ja sen jälkeen matka hieman kasvaa. Etäisyys 6 askelta ensin ensimmäisellä sarjalla, toisella sarjalla etäisyys kasvoi aina yhden askeleen. Mä olen ihan tauno tämän asian suhteen, enkä tiedä hyppytekniikan kouluttamisesta yhtään mitään, mutta ihan kiva päästä tutustumaan tämänkin saloihin hieman! Pitäisi vaan etsiä enemmän tietoa aiheesta ja alkaa ehkä jopa tekemään tuota silloin tällöin säännöllisesti.

Tiistaina käytiin Melissan (&Eetu, Unto, sekä IHANA JASU). Tehtiin parit toistot samalla tyylillä, kuin eilen hyppytekniikkaa. Toinen rallittelujuttu oli hypyt – putki – hypyt. Tää oli yllättävän haastava, koska tavoitteena oli saada koira irtoamaan jo ekojen hyppyjen jälkeen putkeen, ilman että itse liikun kovinkaan paljoa. Ekoilla kerroilla ei onnistu, mutta sitten alkoi toimia!:) Soolo teki myös kivoja keppejä ja kontakteja. Mä haluun kisaamaan!! Kingi-pappakin pääsi vähän hömppäilemäänkin ja ai että, se oli innoissaan!:>> Ja haluisin ehkä ihan vähän tollasen pikkusen auspailapsenkin… höppänä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *