03.08.2009 – tokottelua.

Enää vähän aikaa. Liian vähän.

No, tänään sain kuitenkin äitini innostettua vähäksi reenailemaan yhdessä ! Aika saavutus. o/.
Aluks vähän herättelin kinkkusta, seuraamiset oli niin ihanan innokkaita ja koira oli mukana, jee ! Kontakti on niin hyvä, käännökset pissii ja pahasti, samoin toi sais olla vielä tiiviimpi. Perusasennot unohtuu ja edistää, jos liian innoissaan alussa. Pitää reenata enemmän sitä semmosta, että siirryn ite oikeelle askeleen tai kaks, niin koira korjaa siinä sitten. Se on surkeaa, vielä..

Paikallamakuita reenailtiin enimmäkseen. Ihan ok. Harmi kyllä, nousi kerran seisomaan, enkä ollut edes kaukana tai mitään, jostain ihmeestä se tuli. ;o No, reeniä.
Tavallisten paikkisreenien jälkeen otin vielä semmoista, että äiti kutsuu Hassea välillä luokse ja Kingin pitää siitä huolimatta maata vieressä. Ekalla kertaa poika meinas lähteä äiskän luokse, mutta parin toiston jälkeen pysyi jo hyvin. : ))

Reenin jälkeen tehtiin vielä ihan kivanpitunen iltalenkki. =)

PS. Kauan odotettu treeniliivikin saapuu lähipäivinä postiin ! Jee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *