eikä kukaan enää pääse meidän väliin

Keskiviikkona päästiin Auroran mukana Killerille tokotreeneihin, jossa siis collieihmisiä lähinnä. Nyt meitä oli viisi ihmistä mukana ja saatiin ihan mukavat treenit aikaiseksi. Tein Soolon kanssa vähän seuraamista, laukun kiertämistä ja siihen stoppia, sekä maahanmenoja edestä makupalan kanssa (näihin pitää saada lisää nopeutta!)

Paikallamakuu uudessa paikassa, uusien koirien kanssa sujui älyttömän hyvin. Soolo oli hiljaa, pääsin auton taakse piiloonkin. Jes, mun luottamus tuohon koiraan kasvaa taas. Pysyy myös, kun muut treenaa, leikittää tms. Ehkä me voitaisiin vihdoin alkaa miettiä sitä BH-koettakin tässä lähiaikoina? Killerin treenien jälkeen käytiin vielä uittamassa vähän koiria ja kävelemässä Riesan ja Roin kanssa. Superihanaa, kun on koirakavereita!

Ja jottei liian laiskoja olla tottiksen suhteen, niin perjantaina käytiin lähikentällä treenaamassa. Soolo teki puun kiertoja ja pysähdyksiä, joskin se ei kyllä yhtään pysähdy nopeasti tällä tekniikalla – mun pitää keksiä jotain ihan uutta sille, että saan sen pysähtymään kuin seinään ja saamaan etujalat ”lukkoon”, koska toi nyt on ihan paska, suoraan sanottuna 😀


Soolosta taas puhuttiin, että ”ompa se kiva collie, mä oon tottunu näkemään vaan sellasia laamoja, joita ei kiinnosta tehä töitä eikä voi motivoida”. Oivoi, Soolo kyllä rakastaa tehdä töitä mun kanssa !

koirat Tehtävä: Etsi Solppis!

Postauksen kuvat: Aurora Bagge

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *