01.01.2007 – Uusi vuosi, uudet kujeet. :D

Meinasin kirjoittaa aluksi, 01.01.2006, mutta enpäs kirjoittanutkaan. Nythän on jo vuosi 2007, ja ei ole kauaa, kunnes Kingi täyttää 3. Aika kuluu nopeaan, mutta eilinen ilta ja viime yö ei ollut Kingin mielestä mitään ”herkkua”. Kingi ei pidä ollenkaan ilotulitusraketeista. Se on ollut koko viikon hieman herkkänä lenkillä, jos kuuluu pienikin raketin ääni, niin poika lähtee vetämään. (mitä se ei siis muulloin juurikaan tee) Onneksi mies on niin perso herkuille, niin sen saa rauhoiteltua, ja unohtamaan pommit, kun käskee istumaan (tmv.) ja antaa makupalan. Eilen, kun kello läheni kahtatoista oli uusi vuosi oli vaihtumassa. Rakettien pauke koveni ja Kingi oli aika hädissään sisällä, milloin yritti mennä jonnekin piiloon, milloin sitten juoksi taloa ympäri. Yritin keksiä Kingille muuta tekemistä, kuin kuunnella peläten seuraavaa ”räjähdystä”. Piilottelin sille mm. juustonpaloja ympäri alakertaa, niiden perässä poika haisteli innokkaasti ja eikä reagoinut pienimpiin pamahduksiin, mutta taas kun tuli isompi pamahdus, poika juoksi johonkin toiseen huoneeseen, mutta tuli sitten uudelleen, kun huusin: ”Kingii, etsi nami, etsi!” Ilta sujui loppujen lopuksi ihan siedettävästi, aamulla sain” ilokseni” löytää kuravellit keittiöstä. Niitä siivoten oli ”ihana” aloittaa päivä. ;D Lähdin Kingin kanssa lenkille siinä kahdentoista maissa. (Kingi oli kyllä aikaisemmin päässyt ulos aamupisssalle..) Raukka oli vieläkin hieman löysällä, mutta ei niin paljoa. Lenkillä Kingi sai juosta vapaana, menimme mm. pellolle ja heittelin siellä Kingille palloa. Pari toko- liikettäkin otin, ihan hyvin meni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *