06.01.2007 Juoksu-hölkkä-kävely lenkkeilyä. :)

Kingi oli aamulenkillä äitini & Hassen kanssa. Kuulemma melko pitkällä lenkilläkin. Päivemmällä, lähdin noin 14.20 Kingin kanssa alunperin hölkkälenkille, jossa käveltäisiinkin vähän, mutta kun menimem vähän niinkuin ”uuteen paikkaan” lenkille, niin halusin viedä Kingiä vähän metsäänkin, jossa se sai vähän olla vapaana, ei paljoa, mutta koko ajan oli poika hallinnassa. Harjoittelin siis tällöin, kun päästin Kingiä vähän irti niin luoksetuloa, joka onnistuikin mielestäni erinomaisesti. Juuri kun olin Kingin laittanut hihnaan ja kävellyt jonkin matkaa, tuli toinen koira vastaan, joka oli vapaana. Koira muistutti hieman jotakin hirvikoiraa, mutta voi olla hyvinkin että se oli sekarotuinen. No, onneksi Kingi ei murise (tmv.) muille koirille, kun tämä koira tuli Kingin luokse haistelemaan, omistajan huudoista huolimatta. Koira onneksi kuitenkin antoi tämän omistajan ottaa itsensä kiinni, vaikka olisi nämä pojat (se toinen koira & Kingi) kyllä mielellään leikkineet vapaanakin. No, jonkin aikaa Kingin haisteltua toista koiraa, jatkoimme metsässä samoilemista. Pian tulimme taas samaan paikkaan, mistä olimme metsäänpäin kääntyneet, juoksimme pari sellaista katuvalojen ”väliä”, kävelimme taas yhden ja juoksimme jne. (olimme siis juoksemassa sellaisella ns. kävelytiellä.) Välillä otin taas Kingin kanssa luoksetuloharjoituksia, kun ne ovat olleet välillä Kingin kanssa vähän hakusessa, mutta tänään mies ainakin näytti ”taitonsa” erinomaisesti. Käännyimme jossakin vaiheessa vielä pienemmälle metsätielle, jossa oli ns. matkanvarrella kaksi ihanaa siltaa, käskin Kingin hypätä niiden reunoja vasten, kyllähän se mielellään sen tekikin. (kaiteet olivat siis sen verran tukevat. ;D) Jouduimme kuitenkin lupaavalta näyttävän polun löydettyäni ja käveltyämme lähes sen loppuun, huomaaman, että se vie luultavasti jonkun/joidenkin toisten pihaan, joten käännyimme takaisin. Kävelimme jonkin matkaa ja sitten meitä tuli vastaan villakoiran näköinen, pikkuinen koira. Tätä Kingi ei päässyt haistelemaan, kuulemma hieman ärhäkkä. Loppumatkasta juoksimme vielä jonkin verran, mutta suurimmaksi osaksi käveltiin. Lenkki kesti reilun tunnin. Äidille päästyämme takaisin Kingi olikin jo aika väsynyt, eikä varmaankaan olisi paljoa enempää jaksanut lenkkeillä, tai ainakaan juosta kanssani lenkillä. Sisällä Kingi alkoi juotuaan nukkumaan , tai no sitä ennen se kyllä halusi rapsutuksia, esittämällä niiin söpöä. ;D

Illemmalla kävimme vielä 45min lenkin, jonka jälkeen harjailin Kingiä jonkin verran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *