14.01.2007 Nysse talvi tuli!

Vihdoinkin saatiin lunta maanpäälle. Lunta satoikin tänään melko lailla, tai ainakin hieman hyytävästi. Kingin kanssa haettiin tänään aika paljon puita puuliiteristä. (meillä lämmitetään puilla) Tällöin Kingi käytti jokaisen sellaisen hetken, milloin minun oli mahdollista potkaista sille palloa hyväkseen, tuomalla pallon mahd. lähelle minua ja olemalla ”valmiina hyökkäykseen”. Ja kun pallo potkaistiin, kävi Kingi sen perään jatkuvasti.. Kävimme myös lyhyehköllä lenkillä metsässä, jossa Kingi hyppelehti kaadettuijen puiden/risukon yli. Pihaamme takaisin päästyämme Kingin turkki oli hieman ”jäässä” tai no, lumi oli melko jäätynyt sen turkkiin. Aamulla harjoittelimme myös muutamia uusia temppuja, mm. peruuttamista & ”heiluttamista” tassulla. 🙂 Onnistuivat melko hyvin naksuttimen avulla. Tänään oli myös tarkoitus lähteä lenkille suomenlapinkoira Kassun kanssa, mutta se sitten jäi kun tuli tälläinen hyytävä sää ja en oikein onnistunut saamaan kyytiä sinne, minne olisimme menneet lenkille. :<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *