23.03.2008 – pääsiäiset.

Oltiin Kingin kanssa viime yö mummolassa. Kingi sai vähän syöpötellä ja juoksennella jäällä noutaen keppejä.
Myöhemmin päivällä käytiin vähän pidemmällä, vajaan tunnin pituisella lenkillä, tällä kertaa juostiin metsätiellä ja taas vedettiin ja revittiin keppejä.
Toki myös lenkin yhteydessä, mutta enemmän toko -juttuja otin illemmalla ennen pimeän tuloa.

Tänään palkkasin aika ahkeraan, pikkuseuraamisia ja kontakteja ja sen sellaista. Luoksetulon yhteydessä pysähtyminen on mulle positiivinen yllätys. (vaikkei pitänytkään ottaa tavaksi, mutta nähtävästi otetaan :D) Menin itse ensin n. 20metrin päähän, kutsuin ja annoin melko pian tiukan ”seis” -käskyn ja koirahan pysähtyi nopeasti tähän harjoitusvaiheeseen nähden (eikä siis oikeasti ottanut kovin montaa askelta), menin koiran luo ja palkkasin. Muutama toisto, väliin alokasluokan luoksetulo (koira tulee suoraan eteen ja sen jälkeen sivulle). Kingi kuitenkin jaksoi tänään hyvin odottaa käskyä, eikä lähtenyt mitenkään hiipparoimaan luokse ennen aikojaan tms.
Luoksetulossa pitää nähtävästi taas kiinnittää enemmän huomiota tuohon eteen tulemiseen, ainakin ruveta vahvistamaan sitä, kun Kingi on keksinyt semmoisen, että se meinaa oikoa ja mennä suoraan sivulle, tai vaihtoehtoisesti tulee vähän sivuun eteen istumaan.
Seuraaminen ihan jees, nyt on vähän paremmassa jamassa nuo pysähtymiset sen yhteydessä, vähän ehkä petraamisen varaa, mutta paljon paremmat jo. =)
Otettiin lyhyt paikallaanmakuu, joka meni ihan nappiin. Vähän tylsä liike mun mielestä. Pitää kai vaan jaksaa – vaihdella makuu aikoja ja etäisyyttä ja sellasta.

Ollaan harjoiteltu viime päivinä myös näyttelykäyttäytymistä, seisomista ja innokkaampaa ravaamista. Innoittajana Lahti KV -näyttely, jonne ollaan nyt tulossa.

Toi koira on kyllä älyttömän ahne ja sen mahalaukku on varmaan myös pohjaton =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *