27.03.2008 – :D

Tämän päivän harjotukset meni tosi kivasti! Ensin aattelin, että en jaksa lähtee sen kanssa ulos pitemmäksi aikaa, kun oli aika kova tuuli ja sellai, mutta kannattipa näköjään kumminkin, poika sai siitä vaan lisää innostusta touhuun – ja häntä senkuin heiluu.
– Mamma, saanhan mä nyt superherkun, kun seuraan näin hienosti katseen kanssa, oi saanhan!? JES!

Seuraamiset meni siis tosi hienosti, pysähtymisetkin suju aika hyvin ja silleen. Nyt pitää kiinnittää vielä huomiota käännöksiin, että pysyy mukana niissä, vähän meinaa jälkeen jotenkin jäädä niissä, vaikkakin aika pian ottaa taas kiinni ja seuraa hienosti. Tarkkuutta ja täytyy miettiä ja ehkä lueskellakin jostakin, että miten niitä sais paremmiksi ja tarkemmiksi. Niitä ollaan omalla tyylillä vähän harjoiteltu. — makupala nenän edessä käännöksissä =D

Luoksetulosta löytyy vauhtia ja innokkuutta, jaksaa hyvin odottaa käskyä nyt. (oli ensin selvästi lähdössä, kun käännyin, mutta ei kumminkaan nostanut takamustaan maasta, ennen kuin käsky tuli!!) Ainut vähän heikko kohta meillä on toi eteen tulo, se kyllä tulee eteen, mutta välillä ehkä hieman vinoon ja jos ei vinoon, niin sit sillon ainakin kauas, tokalla käskyllä tulee ihan kiinni ja hyvään paikkaan, mutta pitää kai vähän palata takaisin päin ja ohjata se siihen eteen..?
Otettiin myös pari kertaa liikkeestä seisominen ja maahanmeno.

Noutamisen kanssa on kyllä vielä paljon hiottavaa. Tänään vähän leikin itsekseni kapulalla ennen kuin käskin koiran viereen ja heitin kapulan – ajattelin, että saisin lisää intoa noutamiseen, kun se on viime päivinä ollut vähän laiska, mutta joo. Koira keksi sitten ja rupesi vähän leikkimään (=DD) kapulan kanssa, lähti kyllä vierestä käskyn saatuaan ja lujaa kapulalle, otti suuhun ja oli tulossa, mutta sitten heittelikin sitä parisen kertaa ilmaan, ennen kuin toi luovutettavaksi. Kokeilin uudestaan ja meni ihan kivasti.

Kaukokäskyjä ollaan aloiteltu harjoittelemaan jotenkin, mutta koira vaan kyllästyy siihen kamalan nopeasti ja alkaa pitämään ääntä. Ainoastaan maahan ja istu -vaihtoja. Tänään ei kumminkaan niitä, ainakaan vielä.

Kokonaisuudessaan oon kumminkin tosi tyytyväinen tuohon mamman poikaan. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *