07.06.2008 – kiltti poika.

Aikaisemmin olen hieman epäillyt, että miten Kingi suhtautuu lapsiin, mutta tämän päivän jälkeen nähtävästi ihan kivastihan tuo. Onhan Kingi ennenkin ollut lasten kanssa tekemisissä, mutta nyt vähän enemmän.
Kingi oli kovin kiinnostunut tekemään tuttavuutta (ja poikien touhutkin oli kiinnostavia.), oli kiltisti. Kun pojat lähtivät juoksemaan, olisi Kingi mielellään mennyt mukaan, mutta kun hihna esti sen menon. ;< Tässä tulikin mieleen yksi aikaisempi huvittava päivä, kun olimme Kingin kanssa vieraissa ja siellä oli sellainen noin 4 -vuotias tyttö, joka oli (ja on toki edelleen) kovin kiinnostunut Kingistä ja koirista ylipäätään ja seuraili ja rapsutteli Kingiä vähän enemmän puoleisesti. Kingi tuli sitten karkuun samaan huoneeseen, kuin missä minä olin ja hyppäsi kaverini syliin karkuun. :''D Kingi ei siis viitsinyt tytölle sanoa mitään, vaan tuli hakemaan meistä turvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *