14.06.2008 – kesäkesä.

Tänään (oikeastaan kyllä lähes joka päivä) ollaan pyöräilty varmaankin jotain 4km yhteensä. (mummolan ja kodin väliä pariin otteeseen.) Tänään kun harjoittelin Kingin kanssa ja tuli juostua vähän ”kehää”kin, niin huomasin, että tuo pyöräily on saanut Kingin liikkeisiin lisää potkua! (:

Kingi kävi heittämässä tänään talviturkit pois järvessä. Aluksi poika ei meinannut veteen mennä, mutta suostuttelujen jälkeen poika tykkäsi kahlailla ja pikkuisen se uimassakin kävi. Voi sitä riemua, kun Kingi tuli vedestä pois! Koira sai kunnon hepulit, juoksenteli ympäriämpäri rantaa ja silleen!
Tämän jälkeen etsittiin meille keppi ja yritin, jos Kingi lähtisi sitä noutamaan vedestä ja jonkin matkaa menikin, mutta tuli sitten takaisin, kun ei muka saanut sitä kiinni, kun keppi karkasi vedessä kauemmas. : D Kepin kanssa oli kyllä rannalla kiva riekkua Kingin kansa 😀

Harjoiteltuakin tuli vähäsen. Kingi on kyllä niin upea jätkä. <3 :”D Tänään meni kaikki aika kivasti. (: Seuraaminen oli innokasta, kontakti hyvä ja paikkakin oli hyvä. Jes! (tämmöistä kun se olisi aina…)
Liikkeestä maahanmenossa vähän vaarana tuo ennakoiminen. Ja kyllä me harjoiteltiin vähän kaikenlaista muutakin, mutta niistä ei nyt enempää. :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *