03.04.2009 – vieraita ja vähän liitelyä. :)

Äitini siis loukkasi jalkansa ja ei nyt pysty vähään aikaan Hassea ulkoiluttamaan kunnolla sen kanssa, joten Hasse tuli meille hoitoon nyt joksikin aikaa, vielä ei oikein osaa sanoa, kuinka kauan meillä tuo poika majailee. Mielelläni tuon ilopillerin meille kotio otin, pääsen nyt myös reenailemaan sen kanssa paljon ja Kingillekin tuosta on paljon seuraa. Hasse tuli siis meille eilen ja ihan mukavasti on mennyt. ;–)

——

Tänään käväistiin vähän harjoittelemassa aksahallilla..
Kingillä oli energiaa ja vauhtiakin tällä kertaa sen verta paljon, että poika pomppasi puomilla vahingossa liian aikaisin sivuun, äkkiä uusiksi ilman hätäilyä ja arvatkaa olinko yllättynyt, kun tuo meni heti perään sen tosi hyvin! Siis ei mitään kammoja tai muuta semmosta. ;o Olin niin ihmeissäni, kun olin ihan satavarma, että nyt toi ei mee sitä taas vuoteen vauhdikkaasti, mut ei tapahtunukaa mitään, vaan Kingi ihan mukana senkin jälkeen. ;-o Eli jes!
Ihan mukavasti kuuntelikin sitten, kun ruvettiin tekemään jotain. :–)

Hasse taas.. oon kyllä tyytyväinen siihen nähden, että Hassen kanssa agiliideltiin viimeksi joskus kesällä? Ja paikkakin oli Hasselle ihan uus, ja ne esteet myös ! Aluksi oli kovasti ihmettelemistä paikan kanssa, mutta kuitenkin poika lähti ihan mukavasti mukaan tekemäänkin jotain. Kovin helposti tuon vire nousee vaan vähän yli ja alkaa paukuttamaan. Niin erilainen koira, kuin Kingi. ;-D Kingiä saa radalla innostaa etenemään, Hassea taas pitäisi ennemminkin toppuutella ja rauhoitella. :–D Hassen kanssa otin vaan ihan pieniä juttuja, pari estettä kerralla, pussiinkin poika sujahti tosi nopeasti. ;o) Puomi oli tällä kertaa ihan outo juttu, tiedä sitten, että miten sitä noinkin paljon mietiskeli, avun kanssa mentiin kuitenkin sitten.

Päivällä ehdittiin myös käydä vähän lenkillä ja kuvailemassa ja pikkuisen tokoiltiinkin. Ai että, tykkään tosta Hassesta! Se on niin innokkaasti mukana tokoilemassa ja sen seuraaminen on jotenkin ihan eriluokkaa, kun Kingillä. Se on niin tiivistä ja semmosta, mutta sen perusasennoissa on kyllä hiottavaa. Kingillä taas perusasennot ok, mutta itse seuraaminen ei oikein niinkään onnistu. Ja sit pitäis opettaa Kingi käyttämään takapuoltansa myös. Mutta näitä harjoitellaan kovasti! ;–)
Ja ehkä tuosta Salme Mujusen ” Tie tottelevaisuusvalioksi” -kirjasta saan jotain hyviä vinkkejä meidän tokoiluun, kun ehdin sen lukemaan. ;–)

Päivän kuvasatoa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *