05.04.2009 – pitkästä aikaa reeniä.

Vähän laiskottanu taas tottistreenit pitkän aikaa, ollu kaikki vähän semmosta pikkutekemistä, tänään treenailin sit vähän enempi.

——

Hassen kanssa treenailin ensin ja Kingi sai jäädä viereen toljottelemaan. Hasse vaan on niin ihana! Se pursuaa sitä energiaansa ja on niin iloinen koko ajan ja innoissan mukana tekemässä kaikkea! Huonopuoli siinä on, että se menee helposti yli, kuumenee, ja alkaa vaan räksyttämään mun edessä, eikä osaa muka tehdä mitään. Mutta kai se lähinnä johtuu musta, koska Kingin kanssa pitää koko ajan innostaa sitä tekemään jotain ja mulla on sitten jotain pakkoliikkeitä ja kaavoja, joita teen sen kanssa ja Hasse sit reagoi niihin tolla tavalla.. mut ehkä mä opin tonkin kanssa toimimaan tässä pikkuhiljaa. 😀
Hassen seuraaminen on niin kivaa! Mut noi perusasennot on kyllä ihan hakusessa vielä, harjoiteltiin niitä pikkusen semmoi askel – palkka, askel – palkka -tyylillä, ehkä se tästä, pikkuhiljaa..
Luoksetulossa kaikki muuten mainiosti näytti olevan, mutta siinäkin perusasento on vähän turhan kaukana, mutta muuten on oikein vauhdikas, koira oottaa hyvin jne.
Kaukokäskyjäkin vähän aloteltiin harjoittelemaan, maahan menee vauhdilla, istumaan nousu ei oo niin selvä juttu Hasselle, mutta tätä treenataan!
Kapulaa ollaan yritetty vähän pitää suussa välillä, mutta musta tuntuu, että voisi olla helpompi opettaa se sille naksun kanssa, niin kuin Kingille, mutta katsotaan..
Ja toi taistelee kyllä kans aika sitkeesti ja innokkaasti, saalistaminen on vähän jännä juttu sille, kuumenee siinä, mutta kun saa kiinni, niin sitten revitetäänkin kunnolla. =)))

Ainiin, tulipahan taas kerran todettua, että Hasse ei reagoi ääniin mitenkään erikoisesti, seuraamisen lomassa kuului pamahdus jos toinenkin (en oikein tiiä mitä ne oli, mutta Kingi ei ainakaan tykänny niistä.) ja ekalla kerralla Hasse pysähty ja katto, että mistä se tuli, mut sit seuraavalla kerralla jatko vaan innokkaasti seuraamista. Niihän toi on uutenavuotenakin, ettei reagoi ilotulituksiinkaan mitenkään kummosesti vaan on ihan normaalisti, vähän kummastelee, että mitä ne on, mutta pystyy kumminkin olemaan ihan normaalisti. : )

——

Kuvittelin, että kun Kingi saa odottaa vuoroaan, ennen kuin pääsisi treenailemaan, että se olisi ihan innoissaan tekemässä mun kanssa, mut ilmeisesti mä oonkin sitten sen mielestä vähän tylsempi persoona, et mentiin aika normaalitempolla ton kanssa siitä huolimatta..
Ähh, tajuan nyt kun treenailen Hassenkin kanssa, että miten kamalasti tolla on kaikkia ihan tyhmiä kaavoja, mitä se tekee esim. perusasentotreenissä, ne mun lahjakkaasti sille opettamia juttuja, että taidan saada vaan kiittää itteeni niistä. =))
Meillä on seuraamisessa paljon hiottavaa, vaikka se onkin menny nyt vähän eteenpäin, mutta silti pitää jaksaa tehdä noita lyhyitä pätkiä, eikä ahnehtia liikaa. Se seuraa edelleen vähän Kingimäisen kaukana, tosin sekin varmaan on mun opettama kaava sille.
Noutoakin yritettiin vähän vääntää, pitää varmaan treenailla kyllä tota perustaa, kapulan pitämistä Kinginkin kanssa, kun se on niin epävarma sitä pitämään ja nostelemaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *