08.04.2009 – ulkoilua ja treenejä.

Tänää lenkkeiltiin pellolla ja heittelin Hasselle keppiä, Kingi nuuski vähän omia polkujaan. Pari spurttikohtaustakin noi sai, mutta Kingi-pappa on vähän liian hieno leikkimään kunnolla kurapellolla…
Muutamia kuviakin tuli otettua, enemmän niitä tuli Hassesta räpsittyä, kun se oli niin paljon energisempi ja riehu siellä koko ajan. =))

Treenailtiinkin. Kingin kanssa perusasentoja, se edistää! Siis perusasennot ei oo kyllä oikein kunnossa nyt tälläkään, pitää opetella yhden askeleen eteenpäin menoa ihan rauhassa, kun se edistää ja sitten se korjaa sen jälkeen, kun huomaakin, ettei mentykään pitkälle ja sitten se on ihan vinossa. ;< En osaa opettaa... ;<< Seinän vieressä sitä kun tekee, niin menee ok, varoo sitä seinää vaan sen verran, mut sitten kun ilman, niin se on taas samallainen.. Ähhh. Se on liian ahne noitten nakkien perään ja nyt vielä innokkaammin tekee aina, kun joutuu jakamaan mun huomion Hassen kanssa. Mut noutaminen oli tänään HYVÄ. Siis Kingin tasoon ja siihen, mitä se oli aikasemmin, niiin oon niin tyyytyväinen meiän tähän! Se tuo kyllä vähän kauas, mutta luovuttamista harjoitellaan, mutta siis se meni käskystä kapulan luokse eikä ees leikkiny sen kanssa vaan toi sen mulle, oon niin ilonen siitä! :--) Jee! Kaukokäskyjäkin vähän reenailtiin, ihan silleen hyvi, mut niissäki paljo hiottavaa.. ;--) Hasse seuraa kivan tiiviisti, perusasentoja senkin kanssa harjotellaan. Luoksetulo on NOPEA!! Hasse tekee kaikki niin innokkaasti ja iloisesti, et se saa treenatessakin mut niin hyvälle tuulelle. =)) Kivaa touhuta sen kanssa.. :---) Ainiin, otettiin me paikallamakuitakin. Ensin Kingin kanssa yksinään (Hasse sisällä) semmoi, että menin vähän piiloon ja sit jossain välissä myös ALO paikallamakuu. Sitten jossain välissä otin sillein, että Kingi makas ja mä treenasin Hassen kanssa jotain, joka oli kyllä vähän vaikeeta Kingille, mutta kyllä se suht hyvin pysyi siellä. <; Sitten myös jossain vaiheessa otin 'yhteisen' makuun, että molemmat oli paikalla. Yrittää nyt tätäkin reenailla vähän enemmän joskkus..... Päivän kuvasatoa: [...ja klikkaamalla pikkusen isommiksi]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *