26.04.2009 – kesääää tulleee.


Joutsen nousemassa lentoon, 23.04.2009.

Vihdoin alkaa olemaan vähän lämpösempiä ilmoja, aurinko paistaa ja silleen! :p <3 Perjantaina oli sit viimeinen päivä työelämään tutustumista, on kyllä niin mielenkiintoinen ja mukava viikko takanapäin nyt, ois vaikka voinu olla pidempäänkin ! :--) Huomenna pitää jaksaa taas lähteä kouluun ja rehkiä sen keväisen koeruuhkan keskellä, ainakin vähän yrittäää. Hohhoijjakkaa. Mut kai mulla on jotain kerrottavaa tänne meidän reeneistäkin. Musta tuntuu siltä, että Kingi on alkanut pikkuhiljaa tajuamaan tota takapään käyttämistä! :-pp Tai no, ehkä mä jotenkin onnistuin sille kertomaan, että mitä odotan siltä, mutta silti olin niin ihmetyksissäni, kun se ekaa kertaa pyöräytteli sitä siihen tyyliin, niinkun jotkut üpermageet tokokoirat tekee. :-p Jejejee. Vielähän se ei tee sitä niin vauhdikkaasti ja kevyen näkösesti, mutta nyt ruvetaan pyörimään enempi ympyrää paikallaan, niin eiköhän se tästä reenannu! Niinja Hasse oli meillä viimeistä päivää perjantaina, ainakin se on nyt ensiviikon äidilläni jälleen, kivaa ilopillerivilperiä on kyllä ikävä. (Kingilläkin leikkikaveria.) Mutta kaipa me taas pärjätään jonkun aikaa ihan 'tavallisella kokoonpanolla', ainakin yritetään. ;--) Hasse oli meillä ollessaan onnistunut lohkaisemaan hampaitansakin, äippä oli huomannut kun poika oli kotiin mennyt, ilmeisesti sitten luiden syönnin yhteydessä. Tässä vielä loppuun keskiviikolta muutama kuva.. (22.04.2009)
Kingi hurrjjjana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *