06.05.2009 – kotitokoilua.

Treenaaminen ja kaikki muukin on ollut nyt vähän hiljaiselolla, vähän ollaan jotakin tehty, mutta näin keväällä on niin paljon kaikkee tehtäväää, ainakin tuntuu siltä. ;–)

Tipuaskelilla seuraamista, vähän uskallan jo ottaa pidempääkin seuraamista pikkuhiljaa. On tää kyllä auttanut paljon, vaikka mun treenimäärän kanssa aika hidasta onkin, edistyminen siis, mutta kyllä seuraaminen tuntuu vähän paremmalta. :–) Kovasti kans nyt oon tyytyväinen tosta, että se on alkanut vähän käyttämään takapäätäänkin lisää. Yeyeye! Mut paljon on petrattavaakin. ;–)

Paikallamakuu, 3min, mä pompin ja kävelin ja juoksin sen ajan siinä. Sit jossain vaiheessa toinen, 1min, jossa seisoskelin vaan. Ihan jees pysy, mut silti sais olla vähän skarpimpi jne. Ja sit ekalla kertaa, kun menin kauemmas, niin nousi ylös seisomaan, mut käskystä takasin maahan.

Noutaminen. Ensin harjoteltiin vaan eteentuloa (ilman kapulaa) ja vahvisteltiin paikkaa. Vähän epävarma toi vieläkin on tulemaan lähelle, mutta kaipa se tästä paranee kaiken aikaa.. Sitten vähän kapulan pito harjotuksia, ihan jees. Se vaan on sen kanssa tässäkin epävarma, kun sanon ”kiitos” ja otan kapulan, niin poika pomppaa taaksepäin, joku vieteri systeemi sillä : D tai sitten toikin on joku kaava, minkä oon sille huomaamattani opettanut..
Mut muutamien kantoharjotusten jälkeen otettiin kisanomainen (AVO) nouto pariin kertaan. Ekalla lähti tosi hyvin kapulalle, vauhtia oli (!) ja toi innokkaasti takaisinkin päin, annoin toisen käskyn kun se oli tulossa vähän liian kauas, mutta tosi jees!
Toisella kertaa Kingi oli jo perusasennossa ollessaan ihan täpinöissään, kun olin heittämässä kapulaa, mutta jaksoi hyvin odottaa käskyä. Juoksi taas kapulalle, mut jouduin antamaan toisen käskyn, että toi sen mulle. Mut ihan jees, oon kyllä tyytyväinen. :–)
Loppuun vielä vähän saalisleikittelyä kapulalla.
Mut nyt pitää vaan tota luovuttamista harjotella lisää ja luoda siitä eteentulosta sille mieluisampi paikka, että tulee lähemmäs. ;–)

PS. Meiän pojat on ilmoitettuna jalostustarkastukseen 06.06.2009, Tampereelle ! (eli kuukauden päähän.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *