31.07.2009 – leirielämää.

Ensin olin 10pvää fifteenillä, päivä väliä ja sitten suunnattiin heti perään jo perinteeksi tulleelle koiraleirille (Pohjois-Hämeen kennelpiirin nuorisojaoston koiraleiri). Huhhuh, ehkä vähän turhan tiukka aikataulu, mutta nyt tästäkin selvitty !

Eli maanantaina saavutiin paikalle, päästiin semmoseen siipeen rakennusta, jossa ei oltukaan aikaisemmin oltu. Henriikalla oli tänä vuonna mukana kääpiösnautseri Ulla. Leiriläisiä oli leirillä 37, ellen ihan väärin muista. <; Ekana päivänä saatiin kuulla Sariannalta jotain mietteitä koiran palkkaamisesta. Tiistaina ja keskiviikkona treenailtiin tokoa, agilityä ja junnuja. Tokossa tarpeellista häiriötreeniä, paikkamakuuta yms. Yhdissä reeneissä tehtiin sellainen reeni, että muut makaa ja yksi aina vuorollaan kutsutaan luokse. Kingi kesti hyvin ensimmäisen luoksetulon vierestä, mutta toiselta puolelta se nousi ylös seisomaan, muuten oikein hyvin. Yritin leirin aikana makuuttaa sitä muutenkin aina välillä, et sais siihen lisää varmuutta =)) Agissakin puomikammoa ei juuri ollut, vähän se aristeli parilla ekalla kerralla, mutta meni pian jo reippahasti. Agissa oltiin harrastaneiden ryhmässä, mikä oli aika sopiva meille, löytyi haastettakin vähän, muttei ollut liian vaikeaa. Jossain välissä unohtelin rataa ja kaikkee muutakin sähläsin, mut kivaa oli =) Leirillä järjestettiin match show keskiviikkona, saatiin sininen nauha (oltiin kehässä leonbergi Iivanan kanssa) ja ei sijoituttu. Torstaina taas pidettiin agilitykilpailut ja Junior Handler. Agilityssä osallistuttiin harrastaneiden luokkaan. Rata tuntui kivalle, vaikka virhepisteitä ropisikin 20. Kepeiltä olisi tullut hylly, koska hyppäsi kuudennesta välistä pois, ilmeisesti itse lopetin ohjaamisen jotenkin kun ollaan reenattu vain kuudella kepillä ja sitten en älynnyt ruveta korjaamaan sitä, vaan jatkoin vaan uudesta välistä.. :--D Hylätty meitä ei kumminkaan, vaan saatiin 10vp. Nameista, joita käytin alussa ja lopussa saatiin 5vp ja en muista mistä se viimeset 5vp tuli, varmaan niiltä kepeiltä vielä sekin.. 😀 Sijoituksena oli 5./14. Junnuissa yllätyin itse paljon sijoituksesta, koska mun mielestä kolmion lopettaminen oli vähän heikko ja kaikkea, mutta sijoituttiin siis neljänneksi ! Tuomarilta sain ihan kivaa palautetta. 🙂 8-ottelussa ei tänä vuonna sijoittuttu oikein mitenkään, viimeinen laji meni ainakin ihan penkin alle harmillisesti, mutta ei voi mitään. Kisan voittivat Anna&Miina, toisena Nelli&Lola ja kolmantena Heidi&Selma, onnittelut heille ! 🙂 Laitan tähän loppuun vielä muutaman agikuvan, kun ei meistä muita kuvia otettu mun kameralla, niin niitä ole saatavilla :> Multa voi myös jos joku leiriläinen lueskelee tätä sattumalta, niin kysellä kuvia leiriltä, niin voin jossain vaiheessa yrittää lähetellä jotain. ;–)

2 vastausta artikkeliin “31.07.2009 – leirielämää.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *