09.12.2009 – pitkästä aikaaa aksailemassa.

eli agilityilemassa ja vähän tokoilemassakin.
Oltiin Kana-areenalla, ah, kuinka ihanaa on reenata sisällä – varsinkin kun on kituuttanut ulkona ensin märässä ja sitten vielä kylmässäkin. =) Ja vihdoin jonkinlaista treeniseuraakin !

Otettiin Kingin kanssa vaan jotain helppoja pieniä juttuja, jotain valsseja ja yleistä ’hauskanpitoa’. Kun oli siis ihan vapaa reeni, ettei mitään ohjausta. Puomi ongelma tuli TAAS vastaan. Mun mielestä se meni jo välillä kivemminkin, mut taas kädellä piti avustaa ja ruualla vähän enemmänkin, no mut sinänsä hyvä, että sain sen muutamaan kertaan menemäänkin sen. Alku on hankala, sitten kun pääsee ylös, niin on ihan kamala kiire juosta alas pois, missä yritän rauhotella sitä ja hiljentää. Mennään siis puomin kanssa ihan alkeisharjoituksia taas, että sais ton arkuuden/pelon, mitäliesitten onkaan, siltä pois.
Mut muita isompia ongelmia ei sit ollu, vaikka tossakin jo ihan tarpeeks. Kingillä oli kivaa. Ja mulla.

Sit tokoiltiin vähän välillä. Tosi innokasta seuraamista, vähän edistikin jopa ! ;o Mut sit perusperusperusasentoja, askel oikeelle sivu, ympyrää, liikkeestä maahan, luoksetuloaa, ja vähän sitä sun tätä muutakin kai.
Paikallamakuu ihan järkyttävääää. Se ääni. No okei, oli häiriötäkin ihan kivasti, kun joku toinen menee agilityä, mutta silti. Kyl sit sain pari hiljaistakin makuuta, kaikki siis tositositosi lyhyitä aikoja ja kävin palkkaamassa vähän väliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *