08.12.2009 – koskekoske.

Eli kosketusalustaa ollaan nyt harjoiteltu, päätin nyt ihan ottaa siihen sen hiirimaton ja naksutella siittä sitten tuolle. Ensin joku päivä naksuteltiin sisällä ja sitten myöhemmin vein ulos ja pidentelin matkaakin jo johonkin viiteen – kymmeneen metriin.
Koissu oli hassu, kun luuli ensin, kun oon naksutellut sille niin paljon noudon kanssa, että tääkin juttu pitää sitten hakea ja noutaa emännälle, monen monta kertaa yritti, että josko pitäiskin tuoda emännälle, siitä huolimatta, vaikka oli jo tehnyt monta toistoa siten, että oli vaan mennyt etutassu(i)lla hiirimaton päälle.
Oon siis palkannut vaan siten, että kun on tassu maton päällä, niin naks ja sitten K tulee hakemaan namin multa.
Mut ihan kivalta tää muuten alkaa jo vaikuttamaan, tätä vaan enemmän reenaillaan, niin eiköhän siihen vauhtiakin ja muuta ala tulla.

Seuraamiset, arghh, mun pitää varmaan pitää tästä taukoa. Koska musta tuntuu, että menee ihan surkeasti. En oo tyytyväinen yhtään ja sitten hermostun, kun koira ei tee oikein yhtään (vaikka oikeesti tekee varmaan just niin, kun oon opettanukki) ja wää sit menee ihan reenit pilalle, kun tulee semmonen ärsytys, että tää ei toimi. Tai sit mun pitää vaan tyytyä tekemään _lyhyitä_ parin askeleen seuraamisia, tai jotain muuta. Ehkä antaa hetken olla.

Ruutuun uskalsin pistää tuon kosketusalustankin jo, vaikka itse kosketusalustan opetus on vissiin vähän kesken, vaikka tajuaakin jo sen idean sinänsä. Hmm. :—D
Ruudussa ei olla hirveesti päästy eteenpäin, kyllähän se sinne menee ja näin, mut sais tulla sitä varmuutta lisää, sitä kautta tulis myös vauhtia lisä, kun tuntuu toi olevan vähän semmonen, että pitää ensin olla varma, että mitä tekee. Mutta, ehkä se tästä, kun reenataan vaan. Matka on siis edelleen vaan se metri, kaks. Välillä palkkaan ruutuun mennen, välillä naksuttelen ja näin.

Ja Kingin lääkekuuri (antibiootti + vähän aikaa oli särkylääkettä) loppu tässä joku päivä sitten. Tassu vaikuttaa paljon paremmalta, karvat vielä vähän verisiä, mutta sepä lähteekin sitten varmaan, kun tassukarvat kasvaa poies. Nuolemisen Kingi lopetti päivän pari sisään siitä, kun sai särkylääkettä ja antibioottia, eli hyvin on parantunut, mut vielä toki vähän varovaisia ton kanssa. ;–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *