26.12.2009 – PUPSIKUULUMISIA.

Alkuun pari pakollista söpöilykuvaa… <3

Vihdoin ! Eilen matkattiin siis Mäntsälään Tiinan luokse hakemaan meille uutta pienokaista kotiin, oli tätä päivää niiiiin odotettukin !

Matka Tiinalle tuntui ihan ylipitkältä, onhan sinne 160km, mutta nyt tuntui, että olis vielä enemmän.. Tiinalle mentäessä pennut oli ihan unten mailla. Siinä hoideltiin kaikki paprujutut sun muut, saatiin paljon juttuja kotiin vietäväksi, joita oon osaa yrittänyt tässä välillä lueskella.. leluja, luita sun muita juttuja. 🙂

Kotimatkalle päästäessä pentu hieman vinkui ja piti ääntä vähän matkaa ja katseli ympärilleen kovasti, mutta melko pian rauhottui kuitenkin ja nukkui kiltisti mun sylissä. 🙂 Jossain välissä matkaa pysähdyttiin vähän ulkoilemaan. Pentu oksensi kerran automatkan aikana, joskaan mahasta ei oikein tullut mitään…

Kotona mua jännitti kamalasti Kingin suhtautuminen pentuun, mutta oikeasti ihan turhaan.. ainakin näillä näkymin. 🙂 Kingi oli ihan häntäheiluen ja innokkaana tervehtimässä, samoin myös pikkuinen riemastui nähdessään isoveikan !
Kun kissat huomasivat pikkuisen tulleen taloon, ne kaikki kolme kokoontuivat rappusiin tuijottamaan.. Tikru näyttäisi jo hyväksyneen tulokkaan aika hyvin, vaikka aluksi olikin kovasti hännät pörhöllä ja selkäkarvat myös, mutta nyt se on käynyt jo tervehtimässäkin. Pauliinalla menee varmaan vielä pitkään ennenkuin kaverustuu, mutta Nasu nyt varmaan melko pian hyväksyy.. : )

Pentu oli erittäin reipas ja meni mielenkiinnolla joka paikkaan tutustumaan suoraan, toinen ihan intopinkeenä ! Kingin kanssa saivat leikkiäkin vähän aikaan, ja menihän sillä isolla pojalla vähän hermotkin pikkuiseen, kun toinen roikkui vieressä.. vähän siis murisi, niin Soolo oli jo kaukana pois härnäämästä toista. 🙂

Syömään ei ihan heti malttanut, kun annoin ruuan, joten tarjosin uudelleen vähän myöhemmin ja sitten maittoikin jo kivasti.

Pentu rupes riehumaankin jo illalla, ja kans mun jalat on näköjään kivoja leikkikaluja :D:Ddd Hämmästyin, kun ton suloisen ulkokuoren alta löytyykin noin paljon tappuraa ! On se niin kiva nyt !

Ja kovasti tykkää syödä kaikkia luita ja muuta järsiä ja käyttää suutaan.

Välillä nukkumaan. Pupsi herätti mut aamulla viiden aikaan hyppien sängyn laidalle ja RIEHUEN lelullaan ja huusi vielä samalla, ihana ! : D

Nyt ollaan sitten syöty, leikitty ja ulkonakin käyty monenmonta kertaa. Vähän kokeiltiin jo sivulletuloakin jauhelihan kanssa. 😉 ja sitten myös maahanmenoa pari kertaa, se on vaan vähän hankalaa vielä, mutta istuminen sujuu nopsaan !
Ulkona tuo on ihana, kun minneppäin meneekin, niin pupsi on ihan vieressä kiinni lähellä, eikä uskalla lähteä kauemmas, niinkun tuo isompi:)

Nyt seuraillaan, minkälainen riiviö tästä pennusta kasvaa… 🙂 Ainakin nyt jo saaneet kengännauhat, lelut ja luut kyytiä kovaa !

Tässä vähän esimakua pojan riekkumisista:


4 vastausta artikkeliin “26.12.2009 – PUPSIKUULUMISIA.”

  1. Ihana Soolo! <3 Tosi kivan nimen pikkuinen sai. Onnea teille yhteiselon alkuun ja paljon terkkuja Riku-iskältä. 🙂

  2. Soolo on <3 <3 Kiitos, terkkuja myös ihanalle isukille 😉

    Viivi, tuu vaikka heti !! Mekin voitais kyllä tulla Soolon kanssa vähän kaupunkimaisempaan ympäristöön sinne leikiskelemään ja kattelemaan, sovitaaaaan hei joku päivä ! ;;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *