27.12.2009 – kolmaspäivä:)


Eilen illalla tein tämmöisen aika ihanan löydön olkkarista. <3 :--)
Kaapista löytyi vanha, alunperin kissojen hiirilelu, jossa jotain hiekkaa tms sisällä, joten pitää kivaa ääntä. Se oli Soolon mielestä tosi jees lelu ! Tän kanssa Soolo veteli itekseen rinkiä ja riehu. =)

Aamulla nyt nukuttiin jo nätisti, kun en reagoinut enää niinkään sen riekkumisiin. Tänään huomasi, että poika alkaa jo olla kotonaan, lähti välillä sellaisia vauhtispurtteja talon toisesta päästä toiseen !

Harjoiteltiin aina vähän ennen ruokaa, kun pojalla alkaa olla nälkä niin sujuu. Namikädellä ohjaten perusasentoon. Maahanmeno onnistui jo tänään pari kertaa ilman istumisen kautta menoa, jee. Tee lyhyitä, kivoja tuokioita monta kertaa päivässä.
Eniten tulee päivän aikana kumminkin leikittyä, tänään harjoittelin pallon kanssa leikkimistä. Eli vieritän pallon lattiaa pitkin – Soolo lähtee perään saalistamaan sitä. Alkaa jo hyvin tuoda takaisinkin sitä syliin, ja kun tuo niin vieritän palkinnoksi toisen pallon menemään ja niin edelleen… Ihana, kun toinen on ihan riemuissaan !

Yks kiva juttu oli tänään se, kun Soolo löysi hirven luun, jota Kingi on aikaisemmin järsinyt. Se olikin Soolon mielestä ihan sikakivalöytö, aarre !! Ei Kingikään noin innoissaan noista oo… :–D

5 vastausta artikkeliin “27.12.2009 – kolmaspäivä:)”

  1. juu, kyllähän ne ihan mukavasti, vaikka sitä vähän jännättiinkin eka, taitaa Kingi vähän tykätäkin pikkuisesta. ;–)

  2. <3 <3 <3

    Uus ulkka hmmmm... no se on aika alkuvaiheessa :D:D että taitaa mennä vielä jokunen hetki, ennen kuin sitä saan sivuille laitettua !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *