28.12.2009 – kivoja kavereita:)

Tänään päästiin Soolon kanssa kyläilemään Henriikalle ja tutustumaan labradori Pikiin, borderterrieri Tildaan ja ihanaaanpikkuiseensuloisenhassuun espanjanvesikoira Unniin (reilu 4kk) ! (H – mä en muista lupasinko tätä sulle, mutta… :D)

Alkuun Soolo haisteli ja tutustui uuteen paikkaan, reippahasti vaikka vähän taisi jännittääkin.
Pennuilla oli superkivaa, kun telmivät yhdessä. Alkuun Soolo kyllä vaan ihmetteli ja kummasteli, että mitä otuksia nämä on, mutta yhteinen sävel kumminkin löytyi ja pikkuinenkin lähti mukaan leikkimään.. :–)
Koirat sai telmiä sisällä ja ulkonakin, tosin Soolo ei vielä oikein tahdo pysyä perässä, kun tuo koordinaatisto ei ihan vielä niiin täydellisesti pelaa, mutta odotahan Unni pari kuukautta, niin kokeillaan uudestaan ootko yhä nopeempi ja pysynkö perässä !! ;–)))

Käytiin iltapäivällä vähän Kana-areenalla tutustumassa vähän agilityyn, aloitettiin nyt putkesta tänään.
Ennen putkea harjoiteltiin vähän namialustaa. Laitetaan nami alustalle ja pidetään pennusta kiinni, kun toinen vei alustaa kauemmas ja sitten pentu pääsee sen luokse. Tästä saatiin kotiläksyksi opetella lisää tätä ja vahvistaa ja ehkä myös käsky mukaan?
No, putkeen aluksi vähän mietti pari kertaa, että tuleeko kun huudan namialustan kanssa, mutta reippahastihan se sieltä tulla jolkotti kun sai innostumaan, toistettiin tätä muutaman kerran ja pentu vain reipastui koko ajan. :–) Hyvä Soolo !!
Tämän enempää ei viitsitty tänään tehdä, siinä sitten vaan leikittiin sillä välin, kun Henriikka reenas jotain pientä Unnin kanssa :–)

Ai että kun oli kiva päivä ! Ja nyt toi pikkupoika on ihan nuutunut ja väsynyt, vaikka nukkuukin melkein koko ajan :–D

Ja päivän kuvasatoa:

4 vastausta artikkeliin “28.12.2009 – kivoja kavereita:)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *