31.12.2009 – kyläilyä jälleen ja UV.

Viimoset kuulumiset tältä vuodelta. Saa nähdä, mitä Kingi tänä vuonna sanoo raketeista, onneksi tällä tuppukylällä niitä ei kumminkaan ihan kamalasti lähetellä (jos nyt muutama?), niin ei tarvi niin hirveesti pelätä (–;


On se nättisöpöihanalutunen, tuitui. :)))

Toissapäivänä käytiin ensin vähän käppäilemässä kylillä, aika reippahasti se siellä vähän tassutteli. Lumiaura oli vähän jännä pojan mielestä, sellaisen on nähnytkin jo aikasemminkin menevän meidän talon edestä vähän kauempaa, pitää vähän kummallista ääntä, mutta eiköhän noita ehditä nähdä vielä lisää.
Käytiin myös ensimmäistä kertaa ostoksilla M&M’ssä. Haettiin naudan mahalaukkua, pikkuinen noutokapula valmiiksi (kingin kapula on pitkääään liian iso..) ja vähän jotain järsittävää. Pikkumies oli tosi reipas ja tutki innoissaan joka paikkaa, mihin olis päässyt.

Tämän jälkeen isi heitti meidät Viiville kyläilemään, jossa pentu veteli rennosti sikeitä unia sen jälkeen kun oli tutustunut paikkaan.
Jossain välissä Viivi kävi Rommin kanssa pihalla reenailemassa, mä pääsin kuvailemaan ! Ja ai että, kun Rommi oli taitava jälleen ! Kehittynyt hirmusesti viimenäkemästä. (::

Virkeänä taas tirsojen jälkeen jälleen, niin Soolo pääsi tutustumaan nelivuotiaaseen suomenlappari Kassuun. Käytiin vähän pellolla kävelemässä, pentu juoksi innoissaan Kassun perässä (tai ainakin yritti..), kun taas toinen ei niin hirveästi välittänyt pennusta, ollen siis kumminkin ihan ystävällinen ja kiltti.

Jossain välissä vähän leikittiin pennun kanssa, otettiin pihalla pari pentuluoksetuloa (eli Viivi piti pennusta kiinni, mä juoksin vähän kauemmaksi ja kutsuin ja sit BILEET), joka meni tosi kivasti.


Sisällä otettiin pari perusasentoa. Namnam, anna jo.


Kuvista kiitos Viiville ! Loistokuvaaja ;)))))

Tänään ja eilen ollaan sitten vaan oltu kotona, leikitty ja opeteltu jotain pientä, mm. yritetty kulkea pikkumatkoja hihnassa, välillä se menee kivastikin kun tallustelee isomman perässä, se vaan tuntuu olevan kiva ottaa suuhun isoveikan hihna ja sitten vähän repiä sitä, oivoi. :D:DDD

Pisut ja kakat tulee kivasti ulos, ainoo niin yön aikana kun on niin pitkä aika. Kiva nyt kun lomalla pystyy viemään usein ulos, mutta sitten tulee takapakkia, kun koulut alkaa.. Noh.. :)))

Peili on muuten pennun mielestä ollu aika jännä kotona, kun siellä näkyy selvästi toinen pikkumies muttei kuitenkaan… :D:D

Kissatkin alkaa jo vähän tottumaan tuohon penskaan, vaikka yläkerrassa suurimman osan ajasta kumminkin viettävät. Tikru ja Nasu on käyneet molemmat jo haistelemassa nokatusten Sooloa useemman kerran.
Pauliina pysyy edelleen kaukana, mitä en kyllä ihmettele yhtään, se oli Kingille myös tosi pitkään semmoinen, että ei päästänyt metriä lähemmäs itseään ollenkaan tai ainakin lähti aina karkuun. Sooloa tuntuu nuo kisut kiinnostavan hyvinkin paljon, mutta vähän kumminkin vielä mietityttää ja ehkä ihan hyvä niin.. ;–)

PS. Lisää Viivin kuvaamia kuvia löytyy TÄÄLTÄ.

3 vastausta artikkeliin “31.12.2009 – kyläilyä jälleen ja UV.”

  1. Oioioiii ihana Soolo <3! Jos joskus eksytte pehkojen kanssa Pohjois-Karjalaan päin niin täällä olis tälläinen yksi innokas soopelipoika teitä odottelemassa sit :))) pst noista juoksukuvista tulee niii-in mieleen R pentuna!

  2. Lisa, sinne on kyllä vähän enempi matkaa, mutta mistä sitä tietää.. :D:D

    Soololla on kyllä aikamoiset propelikorvat noissa kuvissa, hihii. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *