31.12.2009 – ku kaikki muukki !

Vuosi vaihtuumassa, niin kaikki tuntuu asettavan jotain tavoitteita ensi vuodelle ja listaavansa, mitä kuluneena vuonna on saavutettu ja tehty.

Satunnaisia kuvia vuoden varrelta:

Tänä vuonna käytiin Kingin kanssa yhdessä näyttelyssä, jalostustarkastuksessa, ja kolmesti möllitokossa, sekä kahdessa mätsärissä. Koiraileireiltiin kesällä ahkerasti – kesäkuussa Taitavien Tassujen leiri Korpilahdella, heinäkuussa Pohjois-Hämeen kennelpiirin nuorisojaoston leiri Punkalaitumella Hiidenhelmessä (’perinne’) sekä syyskuussa tutustumassa hakuun SCYn pk-leirillä… :–)
Näiden lisäksi monia reenejä ja semmosia. Mitään erityistä ei kumminkaan taidettu saavuttaa, mutta paljon uutta on opittu !
Ja yksi tärkeimmistä tapahtumista on varmasti noin viikko sitten se, kun Soolo tuli taloon. :–)

Tulevana vuonna tullaan käyttämään aikaa Soolon sosiaalistamiseen ja kasvatukseen kunnon koirakansalaiseksi, opetellaan vähän agilityn ja tokon alkeita, sekä kesällä voitaisiin aloitella jäljestämistä. Käydään muutamassa pentunäyttelyissä kun ikää tulee ja mätsäreissä, ehkä loppuvuodesta voisi mennä junnuluokkaankin kokeilemaan…?
Kingin kanssa ei ole kovin suuria suunnitelmia, tokoillaan ja välillä pidetään hauskaa agilityssäkin, jäljestellään ja vaikeutetaan sitä ja yritetään mennä eteenpäinkin !
Opetellaan nyt ainakin ruutu (ja tunnari?). Siinä paikallamakuussakin olisi petrattavaa! Käydään taas muutamissa möllitokokisoissa.
………..entä ne viralliset??????? ei ainakaan tämän hetkisillä taidoilla.

Yksi ajatus artikkelista “31.12.2009 – ku kaikki muukki !”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *