05.01.2009 – lomailua VIELÄ HETKEN.

Uusi vuosi meni meillä ihan mukavasti, pentu nukkui autuaan tietämättömänä (tai ainakin näytti siltä) mistään raketeista tai muustakaan. Kovimpien paukkujen aikaan Kingi oli vähän peloissaan – läähätti ja haki suuhunsa jotain ja ravas edestakaisin ja haki ihmisiltä turvaa, ei kumminkaan mitään ihan pahinta pelkoa, mitä sillä on joskus aikaisemmin ollut, ja hyvä niin. Pidettiin koirat siis erihuoneissa loppuillasta, kun paukkuja alkoi tulemaan enemmän.

Mutta nyt uuden vuoden jälkeen, meillä on käynyt muutamia kavereita kylässä ja pentu on ottanut kaikki vastaan tunkemalla syliin ja sulattanut monien sydämiä ;–)

Muuten ei olla tehty mitään ihmeellistä, tutustutaan maailman ihmeisiin pikkuhiljaa..
Tänään oli pikkuisen jännittävää, kun naapurin koira rupesi aamulenkillä haukkumaan/vahtimaan omasta pihastaan. Soolo meinas siinä, että nyt on palattava takasin kotiin, mutta pienen neuvottelutuokion jälkeen jatkettiin matkaa ja päästiin ohi. :–) Myöhemmin tulin vielä toisen kerran Soolon kanssa kahdestaan saman talon ohi ja tällä kertaa mentiin tosi reippaasti.

Treenailuja, pentu menee melko nopsasti maahan jo, tietty käsiavulla mutta muuten. Istuminen on niin luonnollinen juttu pojulle, että se menee jo pelkästä käskystä:)
Toisen kaverin sain suostuteltua ulos harjoittelemaan muutaman kerran luoksetuloja siten, että hää piti Sooloa lapaluista (onko ne ne? no kumminkin siitä eestä silleen.) kiinni, heti kun mä lähin kauemmas niin toi oli jo rimpuilemassa, että mä tuuntuuntuun ja sitten taas kyykkyyn ja toi juoksee hirmu vauhtia mun luokse ja jälleen pileet ! Tätä toistettiin muutaman kerran, kavru pääs kans kutsuun jonkun kerran. Teen tätä myös yksinäni ulkona, että kutsun aina välillä ja palkkaan sitten siitä.

Aloitin toissailtana myös sen, että pitää odottaa, ottaa katsekontakti ja pyytää lupa, ennenkuin saa mennä ruokakupille. Ensin alkuun kun ei saanutkaan ruokakuppia heti, niin suusta alkoi tulla settiä; ”Tänne nyt se ruoka heti mulla on supernälkä !!11” – eli haukkua ja hyppykikkakolmosiakin. Mut sit vaan ruokakuppia ylöspäin ja uus yritys.
Tätä ollaan harjoteltu nyt ja tulosta on ollut aika nopsaa ! Poika vaan tuntuu olevan niin nälissään, että ei meinaisi malttaa odottaa pääsyä ruokakupille. ;D Malttaa kuitenkin ihan hetken pysyä aloillaan ja saan laskea ruokakupin maahan asti ja antaa luvan, ennen kuin kupille mennään. Jeejee, eiköhän se tästä ja pikkuhiljaa pidennetään odotusaikaakin.

Tänään aloin tajuumaan lenkilläkin, kun koirat oli vapaana, että miten viisas toi kinkkunenkin oikeestaan on. Teen mä vaan pienenkin eleen, niin toi on jo mun luona ja osaa vaikka mitä temppuja, kun taas toi pentu on tommonen sulonen hönttihömelöpentu, mikä ei osaa eikä tajua vielä oikein mitään kunnolla.
Mutta voi että, kun toisaalta tuntuu, että toi olis kasvanu hirmusta vauhtia siitä, kun se haettiin Tiinalta. Ei se enää mahdu ihan samallalailla syliinkään kuin silloin… huihui. : D


Hmmm, mitäs täältä löytyykään !

Pentu meni siis tutkiskelemaan roskakoria ja mä just ja just sain napattua sen kepposista kuvan, aijai.
Toinen kiva juttu pennun mielestä on astianpesukone, varsinkin silloin, jos astioita ei oo kunnolla esihuuhdeltu, niin kiva mennä sinne vähän lipomaan, jos joku pässinpää on jättänyt sen auki… :—)) Kingi teki muuten samaa pienenä, muttei se enää oo viitsinyt.

Kinginkin kanssa on touhuttu siitä huolimatta, vaikken mä siitä olekaan nyt kirjoitellut paljon mitään oikein. Jotain pientä kivaa temppuilua kumminkin (esim se jalkojen välistä pujottelu väärinpäin.. jne) ollaan tehty. Kinkkunen nauttii suuresti myös ulkona olosta, kun isi hakee sen kanssa puita. Toi lumi vaan paakkuuntuu ikävästi tassuihin. :–/

PS. VIHDOIN UUSI ULKOASU ! Sivuilla + plokissa. ((((; jee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *