10.01.2009 – kuluneen viikon kuulumiset.

Viime torstaina oli Soololla ensimmäinen päivä yksin kotona.
Pidän noita koiria vielä eri huoneissa kun ovat keskenään, kun en kumminkaan luota Kingiin niin paljoa vielä tuon kanssa, ihan varmuuden vuoksi.
Pentu oli ollut aika kiltisti, mitä nyt vähän oli riepotellut mun vaatteitani joita olin jättänyt saataville. Mummi kävi myös katsomassa pikkuista päivän aikana kerran. Nyt muinakin päivinä, kun on ollut yksin kotona, niin ihan nätisti on ollut, ainakin vielä;;;)

Perjantain sainkin sitten pitää vielä lomaa koulusta… kun ei bussia tullut ollenkaan, liekö kovat pakkaset syynä. Jeee.

Sisäsiisteyttä on havaittavissa jo tässä vaiheessa vähän, yön aikana ei oo tullu enää pisuja !! Mutta sitten päivällä joskus aina välillä kun unohdan viedä riehumisen tms jälkeen pihalle ja toki koulupäivän aikana myös.

Pentu osaa jo hienosti odottaa lupaa mennä ruokakipolle, pidemmänkin aikaa. Hihnassa se vetää, johon en oo jaksanut kiinnittää oikein huomiota vielä, kun nyt vasta alkanut tottumaan siihen, että joku rajottaa sitä liikkumista, kun aikasemmin vähän tempoili siinä ja muuta kivaa. Mut eiköhän se siiittä suttaannu sekin pikkuhiljaa ;))
Ollaan alettu jo vähän enemmän viihtymään pihallakin, kun nuo kovimmat pakkaset on vähän hellittäneet, niin ei pentuakaan palele niinkään.. ;–) ja omistajakin ollu toki ihan jäässä aina.

Yks vähän niinkun ’propleema meillä on ollu, nimittäin leikkiminen on superkivaa, mutta kun leikkikaluna on mun kädet, niin se ei ookaan yhtäkkiä ihan niin kivaa…. toki Soolon mielestä on, mutta ei niinkään mun ja kun noi naskalitkin on niiiiiiiiin ihanat. ;–D
Oon yrittänyt kohdistaa tota vimmaa leluihin ja niillä leikkimiseen ja leikkiihän ja repiihän se toki niilläkin hyvin, mut kun tuntuu, että ne kädet on vaan ylivoimasesti kivemmat tarttua kiinni..ja varsinkin ne hihat… ja lelut unohtuuu.
Ja jos on menny ihan yli toi riehuminen, niin oon vaan vieny sen toiseen huoneeseen rauhottumaan, kun en oikein tiiä mitä muutakaan tehdä siinä vaiheessa..
Nyt pitää vaan muistella, en vedä käsiä pois karkuun ( = pentu luulee sitä kivaks leikiks ja innostuu vaan lisää) vaan annan ymmärtää, että sitä ei siedetäkään ihan tuohon malliin..
Kingi kun oli pentuna paljon rauhallisempi ja kiltimpi, kyllä se ehkä vähän tarras kiinni joskus nilkkaan, mut _paljon_ vähemmän, kun toi.. : D Tai enhän mä nyt niin paljoa siitä voi muistaa, tai sitten vaan aika kultaa muistot : D : D

Ainiin ja toinen jutttu on se, että pentu on tajunnut rappuset, että sinne rohkenee mennä (tosin – minne toi pentu ei uskaltais??) ja olis kiipeilemässä sinne koko ajan, varsinkin kun tasanteelta löytyy kissanraksuja, niin olis vielä mukavempaa saada mennä sinne !
Nyt on käynyt sitten mielessä, että pitäisi hankkia tuohon joku koiraportti (tai lapsiportti). Tällähetkellä mummi osas viritellä siihen semmosen esteen, että pentu ei pääse enää kiipeämään rappusia, mutta ihmiset kyllä. Se on vaan vähän ruma tollasenaan, että katotaan, mitä tehdään sille… ainakin tälllähetkellä pelittää hyvin !
Kingi kun ei tommosia kolorappusia ikinä kulje vapaaehtoisesti, koska pelkää niitä rakoja, niin ei oo aikaisemmin tullut hankittua porttia, mutta toi rämäpää menis näköjään kyllä sinne minne nokka vaan näyttää. :–D

Ja pitänee pistää vähän näitä mittojakin ylös Soolosta, se painoi siis 8vkosena sen pikkusen vajaa 5kiloa. Ja nyt eilen kun annoin matolääkkeen taas, niin punnitsin, painona suurinpiirtein se 6 kiloa, eli vähän reilu kilo tullut kahdessa viikossa. (vaikka luulis kyllä, että enemmän! Kun sitä nostelee yms välillä, niin huomaa…) Tuntuu, että toi kasvais ihan silmissä koko ajan.

TÄNÄÄN sitten käytiin Kana-areenalla seuraamassa vähän aikaa toisten agireenejä. Ennen sitä käveltiin vähän kylällä, poika säikky vähän niitä autoja, tai välillä meinaa lähtee perään ja välillä taas pakittaa.. Jännä. Mutta ehkä se siitä pikkuhiljaa alkaa tottumaan, mut ongelmallista, kun niitä ei täällä korvessa niin paljoa liiku, niin täytyy tulla aina välillä johonkin paikkaan autolla, missä on vähän enemmän elämää…

Koirakavereita tuli pari kivaa. Mentiin taas putkea, joka olikin jälleen tosi kiva juttu ! Kokeiltiin vähän sivummastakin ja ihan nätisti se sinne tuli suurimmaks osaks vauhdilla:) Tehtiin pari kivaa perusasentoa.
Sitten myös leikittiin jonkin verran, poika ihan innoissaan repimässä ja hakemassa ja oli mun kanssa kivasti mukana. ;–)
Lähdettiin reeneistä ajoissa, kun piti käydä vielä moikkaamassa Henriikkaa, Anna-Maijaa, sekä niitten kivoja koiria; Unnia, Pikiä ja Tildaa. Se tosin jäi aika pikavisiitiksi, kun isukki tuli hakemaan.
Huomasin Unnin rinnalla, että miten paljon pentu oli oikeesti kasvanut, kun se oli viime kyläilyn aikana paaljo pienempi, kun Unni, mutta nyt jo melkein samankokonen kun se. Mut onhan siitä kyllä jo muutama viikko, kun viimeks käytiin.

Aattelin, että kaiken tän jälkeen Soolo olis ihan väsynyt ja nukkuis kotona koko loppuillan, mut eipäääs kun poika tykkäs vielä kotonakin vielä vähän riehua lisää yksinään ja Kinginkin kanssa, ennen kuin simahti : ))) Kyllä tolla virtaa piisaaa !

Loppuun vielä muutama kuvanen, joita tullut otettua tässä joku päivä. ; )

PS. Kingi on oppinut vähän leikkimään penskan kanssa nätisti ja on se aika ihanaa katsella, kun nuo leikkivät lattialla keskenään innoissaan. <3 Ja epäilin aikasemmin, että Kingi ei ottais tota hyvin vastaan, mut turhaan, ne on niiin hellyytävän hauska pari välillä !

3 vastausta artikkeliin “10.01.2009 – kuluneen viikon kuulumiset.”

  1. Voi ku tuo mustavalkonen kuva on söpönen. <3 Harmi ku sieltä treeneistä ei oo kuvia. Mut kivasti teillä näköjään menny ja Kingi melkee alakynnessä noissa kuvissa. :'D Hehee.

  2. Hehee. Soolo tykkää, et nuorenahan se aksa pitää jo aloittaa, harjotellen sit vaikka isoveikan selällä jos ei muuten :–D joskin näyttää ehkä vähän vaivalloiselta tuokin…. D

    Joo näissä kyllä vähän näyttääkin, mut Kingi onneks komentaakin tuota välillä, kun pentu tykkää roikkua toisen hännässä, korvissa ja housuissa vähän väliä.. :–D mut ihmeen paljon se tota sietää kumminkin. Reeneissä ei joo ollu kameraa mukana, kun jo niin pimeetä ollu ja muutenkaan jaksanu sitä siellä raahata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *