Niinun agikoulutus ja muuta sellasta.

Viikko kulunut, enkä oo kirjotellu mitään, ohyes, oon saanu vähennettyä tätä :–D

Mutta kuulumisia, mitään ihmeellisiä ei kai olla tällä viikolla puuhattu. Keskiviikkonakaan ei päästy tälläkertaa agilityilemään, eikä Unneilemaan ! : << : D Torstaisin mun ohjelmassa jatkuu taas semmonen lasten kerho, sen vetäminen on ihan mukavata kaverin kanssa! Oon siellä jokatoinen torstai ja sit yks toinen on jokatoinen taas. Lauanataina oltiin Niina-Liina Linnan agilitykoulutuksessa kuunteluoppilaina, Kana-areenalla Längelmäellä. Soolokin sai tulla sinne katselemaan toisten liitelyä. Soolo on suht rennosti vaikka onkin muita koiria, jotka vaihtuu vähän väliä. Kaikki kyllä kiinnostaisi ja välillä tekisi vähän mieli mennä itsekin sinne agiradalle. Ostin myös uuden lelun, joka pidetään vaan "treenileluna". Häkissä ollessa alkuun kuului semmosta pientä vikinää että wöyyy mä haluun pois täältä!, mutta hiljeni kyllä kun huomasi ettei auttanut mitään ja siellä se veteli sikeitäkin sitten. ;--) Leikittiinkin välillä ja vieraan kanssa leikkii samalla innolla:) Itse koulutuksesta sain kyllä jotain irti. Eniten ehkä oppi siinä vaiheessa, kun ohjaajat kävivät rataa läpi yhdessä Niinun kanssa ja mietittiin eri ohjausvaihtoehtoja läpi. Mullekkin alkaa pikkuhiljaa tulla jonkinlainen käsitys, että mitä niitä on, esim. sylkkäri, sun muut mitä siellä radalla voi tehdä, vaikka ihan pihalla kyllä oikeesti vielä oon niistä :--D Mutta ehkä mä vielä joskus opin...:))) Loppuun vielä pari kuvaa tältä päivältä;

Lentävä kollie ! ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *