naskalit vaihtuu ja luut maistuu ! +tre.

Tänään katsellessani Soolon suuhun, huomasin, että oho, pikkuisen hampaat rupee vaihtumaan !
Oon tätä kyllä jo vähän odottellutkin. Nyt on siis vasta ihan edestä alhaalta lähtenyt muutama hammas, niinkun joissakin kuvista näkyykin kun tarkkaan kattoo.

Loppuhiihtoloma vietellään nyt koirien kanssa Tampereella äidillä, eilen tultiin. Hasse oli iiiiihan innoissaan kun näki pikkuisen!
Tänään käytiin aamusella vähän keskustassa pällistelemässä ihmishälinää ja liikennettä ja käytiin tutustumassa myös juniin rautatieasemalla, kaverina oli Unni, joka onkin aevan ihana tyttökaveri Solskun mielestä =)) Kokoajan vaan leikittäis!
Reipas poika oli taasen. Monet tuli Stokkallakkin juttelemaan meille, että tuitui ompas ihania pikkuisia! <3<3 Rautatieasemalla jätkä ehkä pikkuisen jänskätti, kun oli niin kovat äänet välillä ja kuulutuksia sun muita, kun käytiin katsastamassa junia, mut se nyt on ihan ymmärrettävää kun ekaa kertaa tuommosessa jännässä paikassa. Odotusaulassa kun odoteltiin bussia kotiopäin, niin oli kumminkin ihan rennosti ja nukkuikin siinä hälinästä huolimatta. =) Lapset halus kovasti tulla silittelemään ja Soolo osasikin jo käyttäytyä tässä vaiheessa vallan mallikkaasti niiden kanssa, kaikki neljä tassua pysyi maassa eikä hypännyt suoraan syliin pussailemaan, niinkuin yleensä on tehnyt :--D Oli vissiin niin väsynyt päivän ihmetyksistä. 🙂 Niin ja nyt poika tuli tuommoiseen kaupunkibussiin jo ite, paljon helpompi kulkea tuommoisessa koiran kanssa, kuin niillä pitkän matkan busseilla. [gallery columns="5"] Hmmm, treenailuista sen verran, että Kingin kanssa on nyt aloiteltu imuttelemaan lyhyitä matkoja ja siitä sitten vähitellen pidennellään. Lyhyet matkat tosin johtuu lähinnä vaan siitä, että en oo vaivautunut oikein menemään ulos kunnolla reenailemaan... Oon sen kanssa vaan niitä tipuaskelia reenaillut vähän turhan pitkään, enkä oo edennyt eteenpäin pitkään aikaan oikein. Mut silti pitää niitä vasemmalle käännöksiä palkkailla ja reenailla, ne ei suju vielä niin hyvin kun haluaisin ja takapäätään saisi käyttää myös vieläkin paremmin. Mut eiköhän se tästä nyt taas, kun tietää vähän, että millaiseksi sitä yrittää opettaa ! Soolon kanssa tehdään niitä askelsiirtymiä perusasennossa, askel palkka jne. Eteentuloa, siitä sivulle yms pientä. Pikkuisen kanssa opetellaan (ja se osaakin!) kans jotain hauskoja, mutta melko turhia temppuja :---D mm. perinteiset tassun antamiset ja kurre -asennot sujuu jo jotenkin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *