Blogihaaste

Tunnustuksen saaneen pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kiitos Melissa haasteesta!
Haastan samaan juttuun mukaan Jennan, Minnan, Nooran ja Annin ! Niin monella muulla näyttikin jo olevan tää, niin ei kykene saamaan kahdeksaa kasaan 8)Kerron kahdeksan satunnaista juttua meistä.

1. Isi tykkää meidän koirista. Isi myös tykkää opettaa eläimiä kokoajan paremmiksi kerjääjiksi. Siitä on hauskaa, kun eläin tulee ruokapöydässä ihan viereen, painaa pään polvelle ja vielä kaiken kukkuraksi tökkii nokallaan käsiä, jotta kerjäys varmasti huomataan.. (Mun syödessä ne tuskin edes vaivautuu tulemaan keittiöön.)
Isi myös tykkää syötellä koirille kokonaisia nakkeja tullessaan töistä.. Hyvä et joku ruokkii meidän nälkäänkuolevia eläimiä.

2. Kärsin kamalasta objektiivikuumeesta. Tiiän aika tarkalleen, millaisen haluaisin. Oon kuitenkin kovin kitsas ja en toisaalta viitsis ostaa sitä, koska en oo tähänkään asti kuvaillut mitenkään hirmuisen aktiivisesti. Ihailen usein toisten upeita kuvia, ja mietin, että voi kunpa mäkin.. Tää on jatkunu jo pitkään!!

3. Soolo on yleensä tosi kuuliainen lenkillä ja muutenkin, mutta aika usein kun mennään naapurin ohi lähimetsään, niin saanpi nähdä kun eläimeltä katoaa korvat juostessaan naapuriin, josta löytyy aivan ihana lapinkoirapoika Aksu. Pojat on ihan bestiksiä, onneks naapuri ei oo ikinä mitenkään vihanen mun karkailevasta otuksesta, päinvastoin. Kyllä se sieltä sitten tulee pian mukaan.

4. Soolo on sairaan iloinen ja energinen kolliepoika, mutta se on myös tosi mamman mussukka, vaikka suurimmaksi osaksi ajastaan näyttääkin suht’ huithapelilta. Se on niin onnellinen päästessään sohvalle mamman viekkuun ja yrittää kovasti pussailla. Kingi nyt on muutenkin semmonen halipoika ja mamman nössykkä.

5. Kingillä ja Soololla on omat rutiinsa iltaisin. Ensin ne painivat, kun Soolo ensin tarpeeksi kauan ärsyttää Kingiä ja sitten kun Kingi pistää takaisin, se on maailman pienin koira. Lopuksi ne yleensä pesevät toistensa korvia ja nuoleskelevat muutenkin. Söpöjä, tuitui.

6. Sain Kingin ollessai kymmenvuotias lapsi. Se on ollut omalla tavallaan haastava ensimmäinen koira, mutta toisaalta taas kovin helppo. Se on saanut kärsiä kaikki mun koulutusmokat ja opettelun koirien maailmaan. Vaan yksi voi olla ensimmäinen, ja toi on mulle ykkönen. :–)

7. Soolo rakastaa uida. Aina, kun on edes joku lätäkkö näkyvillä, sinne on pakko mennä läträämään. Kerrankin luulin sen olleen karannut mummolasta naapuriin ollessaan yksin pihalla. Huudeltuani muutaman kerran se kumminkin tulee täysillä rannasta, jossa se oli ollut uimassa. Ja kyllä, oli onnellisen näköinen. Mun pieni vesipeto!
Kingi taas ei oikein tykkää uida, välillä kahlailee kyllä mielellään.8. Koirat rakastavat meidän mummoa. Kingiltä pääsee usein mummin nähdessään sellaisia onnen möyryämisääniä, kun mummi rapsuttaa. Ja saahan mummilta lähes aina herkkujakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *