18.02.2007 – Lenkillä Kassun & Iinan kanssa.

Aamupäivä sujui meiltä melko normaalisti, mutta illemmalla, olisiko ollut noin kuuden aikoihin menimme Kingin kanssa suomenlapinkoira Kassun ja tämän omistajan, Iinan kanssa iltalenkille. Pojat tulivat suht hyvin toimeen, eikä rähinöitä näkynyt (eikä kuulunutkaan.) Kingi oli kylläkin aluksi ihan mahdoton, se veti hihnassa, no tulkitsin sen siten, että kun oli uusi paikka ja uudet hajut ja melko paljon muita (”uusia”) koiria. Kingi kuitenkin rauhoittui melko pian ja kulki ihan normaalisti ja nätisti. Lenkillä Kingi pelkäsi yhtä ”pöllöä”, joka siis oli jonkun talon edessä oleva koriste-esine. (?) Kingi kiersi sen hieman kaukaa ja katsoi sitä ”peläten”. Lenkillä olimme noin tunnin ja siellä oli ihan mukavaa. 🙂 Tänään ei ollut siis agilitytreenejä, mutta onneksi saatiin tänään kuitenkin edes vähän koira- kontakteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *