12.05.2007 – Lenkkeilemässä kaverin kanssa.

Illemmalla, puoli kuuden aikoihin lähdettiin minä, Kingi, Laura & Wili (Japsit.netistä) iltalenkille, ensimmäinen yhteinen lenkkimme. Ennen kuin Laura & Wili tulivat sovittuun paikkaan, oli siinä lähellä joku mies – joka leikki sähköautolla. Kingi pelkäsi tätä pientä (& nopeaa & äänekästä) sähköautoa kamalasti – varsinkin kun se oli tulossa kohti suoraan meitä päin. Kingi yritti päästä ”nelivedolla” kotiinpäin karkuun – mutta sähköauton mentyä kauemmas palasi Kingi hieman uteliaana katsomaan, että joko se lähti ja kun se palasikin takaisin niin karkuun yritettiin taas. No, vähän aikaa miehen & sähköauton lähdettyä oli Kingi hieman varuillaan, pelkäsi nääs, että paha, äänekäs ja nopea pikkuauto tulisi takaisin. Sähköauto unohtui pian, kun poika huomasi Wilin autossa.

Aikaisemmin olin Lauran tavannut Tampereen KV- näyttelyssä. Lauran & Wilin kanssa vietimme aikaa reilun puolitoista tuntia. Aluksi kävimme noin tunnin lenkin ja sen jälkeen palasimme takaisin lähtöpaikkaan. Siinä vähän tokoiltiin ja Kingi meni tosi hyvin – makasi paikallaan vaikka Laura hyppi ja pomppi siinä vieressä. Lenkillä juteltiin niitä näitä ja oli ihan mukavaa – otetaan varmaan uusiksi joku toinen päivä. 🙂

Lenkillä suunnattiin metsään – aluksi oli tarkoitus mennä Kaupin Urheilupuiston läheisyyteen – ja kun sinne yritettiin päästä – niin ei onnistuttu. Seuraavana päivänä huomasin- että oltiin menty ihan väärään suuntaan ja että Kaupin urheilupuistoon olikin melko pitkä matka sieltä – mistä me oltiin lähdetty. Lenkkipolku oli kuitenkin ihan mukava ja välissä päästiin vähän kahlailemaan veteenkin – Kingi haki kepin kerran vedestä – joskin siihen vaadittiin ”rohkeutta”, ainakin Kingi epäröi monesti. Wili yritti tässä vaiheessa saada Kingiä leikkimään, mutta Kingi ei paljoa välittänyt. Vasta lenkin & tokoilun jälkeen pojat juoksivat ympyrää leikkien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *