13.05.2007 – Lenkkeilyä.

Eilen taisi puraista joku ”lenkkikärpänen”. Aamulla lähdin noin kello 9.40 lenkille Hassen (Zinnia’s Hanoi Rocks) & Kingin kanssa. Suuntasin tällä kertaa oikeasti sinne Kaupin Urheilupuistoon – jonne asti ei kuitenkaan päästy – mutta sen sijaan Niihaman urheilumajalle asti. Lenkissä meni aikaa reilu kolme tuntia ja matkaa kertyi hieman yli 15km – mikäli laskuni nyt ovat oikein.

Alkumatkasta pojat olivat tosi innokkaita lenkkeilijöitä, mutta kun se 7km oltiin kävelty, niin kummaltakin alkoi kummasti se riehuminen ja ylimääräinen hösöttäminen loppua. Kingillä vauhti hidastui hieman enemmän, (Hasse on normaalistikin innokkaampi, Kingi rauhallisempi) kuin Hassen. Välillä pysähdyttiin juomaan ja muutama koirakin lenkillä nähtiin.

Monien katseet kääntyivät koiriin ja hymy nousi suupiellille kun mentiin ihmisten ohi. Pari ihmistä pysähti juttelemaankin – ja kuultiin useita kommentteja, kuten:
Äiti, kato!!
Sulla on tosi komeita koiria
Hyvin hoidettuja koiria, kiiltävät turkit ja kaikki
Nättejä koiria.
Eikös nämä colliet ole yleensä sellaisia varautuvaisia ja itseensä kunnioittavia koiria, sun koirat on sosiaalisia ja kilttejä.
…ja joutui yksi mies varoittamaan meitä kyy – käärmeestäkin. Sellainen oli luikerrellut tien yli hieman ennen kuin me siitä kävelimme – onni ettei koiria purrut.

Lenkillä juostiin, hölkättiin ja käveltiin välillä – leikkimistäkin mahtui mukaan. Kamera piti ottaa mukaan matkaan – mutta se ei sitten onnistunutkaan, sillä sen akku oli ihan tyhjä – mutta toisella kertaa sitten.

Lenkiltä takaisin kotiin päästyämme koirat simahtivat heti juomsen jälkeen ja siinä torkkuivatkin melko kauan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *