23.05.2007 – Kingi tapasi kalan & agilityharjoituksia.

Kingillä oli tänään vähän jännä päivä. Illalla rakensimme yhden agility- esteen. Meillä on nyt kolme aitaa.  Harjoittelin Kingin kanssa hieman mm. esteen ”kiertoa”. (ohjeet eräässä Agility- kirjassa.)  Sekä sellaista, mitä olemme joskus aikaisemmin harjoitelleet agility- harjoituksissamme. Tänään ei siis menty ryhmäharjoituksiin ollenkaan.

Agilityn  jälkeen menimme  katsomaan  katiskan, josko olisi tullut kaloja. Katiskastamme löytyi yksi iso hauki, joka painoi varmaan kilon. Hauella oli monta silakkaa mahassaan, joista osa tuli jo ulos kun kala nostettiin kuivalle maalle. Kingi säikkyi maassa sätkivää kalaa. Nasu & Tiikeri (kissat) olivat mukana hakemassa kalaa, ja ne jäivätkin sinne syömään kahta silakkaa, kun me muut lähdettiin takaisin pihaan. Kingi alkoi nyt tehdä ”tuttavuutta” kalaan, jota veimme kotiin päin.  Se yritti vielä pihassakin haistella sitä ja kalan ollessa laudan päällä (perkuuta odottamassa), meinasi poika alkaa kieriä sen vieressä, en oikein saanut selkoa, että miksi se niin teki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *